madona |
| • |
23.1.2009 3:55:57
![]() Tyzje pica jak daleko vidis...kaxdeho ovinovat, kurva shelku delat negativni pomlouvacnou kampan...vzdyt to je sprosta pomluva a za to by ti meli nafackovat...boze jak ty jsi hloupa krava !!!!! |
|
6.3.2008 14:26:55
Omlouvám se, že se vracím k staršímu článku, ale některé reakce mne k tomu donutily.
Venkovní obsluha u čerpacích stanic se stává standardem. Je to služba pro zákazníka. Nemusíme za tím hned hledat zlodějnu. Navíc když si necháte natankovat, tak auto můžete mít zamčené a pak si taky v klidu zkontrolovat i ten účet. Jen já vím, kolik chci natankovat. Je takový problém říct, chci natankovat pět litrů a nebo chci natankovat za pět stovek? Myslím si že ne. Svého času jsem dělala u Benziny a stávalo se nám, že jsme musely od pokladny jít ke stojanům a natankovat. U Shellky je na to extra člověk, který to má na starosti. (a nejen to, venkovní úklid, doplňování zboží a jiné) Proč by to hned muselo zavánět zlodějnou? Pokud máte jakékoliv pochybnosti, tak stačí využít kamery zabírající stojany, shopy a i přímo pokladní. Někteří nájemci si sami každý den shlédnou záznamy z předešlého dne a kontrolují tak, jestli se nekradlo a je jedno jestli je to obsluha a nebo zákazník. Obsluha čerpaček by mohla vyprávět o zlodějnách ze strany zákazníků, o újezdech za blbý tři stovky, který pak musí doplácet holky na kasách. Ne vždy to jde uhlídat a řidiči jsou čím dál vynalézavější a bezohlednější. |
Lenys |
|
|
6.3.2008 14:02:22
Dobrý den,
jak jsem slíbila píšu omluvu - omlouvám se dotyčnému Pánovi, omlouvám se Vám všem, kteří jste článek četli, omlouvám se všem, kteří se zapojili do diskuse, a v neposlední řadě se omlouvám firmě Shell. Situace s mým "nepovedeným" tankováním nafty se ukázala být mým pochybením, resp. pochybením ukazatele hladiny nafty v nádrži v našem autě. Stalo se nám to poprvé. Bohužel souhra okolností (popsaná jak v článku, tak v diskusi) mě vedla k domněnce, že mi nebyla načerpána plná nádrž. Ukázalo se však, že na tu "půlku" jsme ujeli tolik jako na plnou nádrž, ba co víc, při dalším tankování (manželovi) se opět ukazatel zasekl při plné nádrži na půlce. Takže jedeme do servisu. Ještě jednou se omlouvám za způsobenou paniku. Moc mne to mrzí. A teď si nakonec připadám, jako ta blbka. Tak nic, snad příště napíšu nějaký smysluplnější a pravdivější článek. Děkuji za pochopení. S pozdravem a přáním hezkého jara. Lenys |
|
20.2.2008 21:55:36
Já jsem zhodou okolností tankovala na stejné benzínce,ale v Č.Těšíně.Pán mi přišel pomct taky v tom oblečku s čepicí.Zeptal se za kolik,já že za 500Kč a fakt mi za tolik natankoval.Ale příště už si teda natankuji raději sama.
|
| • |
19.2.2008 10:50:06
Určitě jste se měla vrátit a seřvat ho na 3 doby.Ale po bitvě je každý generál, sama bych si to rozmýšlela, ale určitě znáte svoje auto a víte, že se vám ručička ani plovák nádrže nezasekává, jinak byste tuhle radu nepsala. Takže díky za ní! Všechny si budeme dávat větší pozor.
|
Petra |
| • |
18.2.2008 12:12:31
Vim, ze u nas neni bezne mit obsluhu k tankovani. Ziji v Italii a tady je to naopak uplne normalni, jeste jsem nikdy netankovala sama. Problemy jsme nikdy nemeli a jeste casto umyji okno nebo doplni vodu do ostrikovace. Benzinky maji dva druhy pump, s obsluhou a bez. Cena je pak o nejaky halir rozdilna, ale nic moc.
|
Jíťa |
| • |
18.2.2008 8:46:03
Dělám a ne jen pár hodin, ale skoro 2 dny. Přesto by mě to za ten zbytečně promarněný čas dohadováním nestálo.
|
Lucka, dvě malé děti |
| • |
17.2.2008 19:55:54
Je to už dávno, co mi u pražské OMV tzv. obsluha natankovala do mé Škody 120 NAFTU!! Naštěstí jsem chlapce zastavila po 5 litrech a dotankovala svých žádaných 10 litrů. Obsluha se mi tehdy hluboce omluvila a ujistili mne, že tu naftu samozřejmě platit nemusím. Vyplnila jsem jakýsi výherní kupon a s ujištěním, že s tou troškou nafty jezdit můžu, jsem odjela. Auto asi tak měsíc kouřilo jak traktor, ale nadále plnilo své přiližovací úkoly. Jaké bylo moje překvapení, když mi od OMV přišla výhra 20 litrů benzínu.
|
Karolka |
| • |
17.2.2008 19:16:41
Ahojky, mám podobnou zkušenost, před časem jsem si dokonce sama načepovala plnou - také mi již svítila kontrolka a bylo to večer, byla jsem unavená....po natankování jsem nastartovala a nekontrolovala ukazatel, prostě odjela. Po ujetí cca 10km se mi opět rozsvítila kontrolka!!!! Nádrž byla opravdu prázdná a moje peněženka také, dodnes nechápu, jak se to podařilo....:-(
podotýkám, že díru v nádrži opravdu nemám ![]() |
|
|
17.2.2008 13:23:04
myslím, že tady je vysvětlení, obsluha se domnívala, že nafta už se vrací, protože je nádrž plná - to se pak automaticky zablokuje tankovací pistole, aby nafta nevytékala ven...a u placení se prostě spletlo číslo stojanu
takže pokud by jste řekli natankujte 20 litrů, obsluze by to došlo, ale když jste řekli "plnou" není z toho jasné, kolik vlastně litrů chcete dotankovat, ale pouze to,že chcete naplnit nádrž do plného stavu, pokud se někdo pohybuje u benzínky s kanystrem nápadné to určitě není, ale pokud si natankuje do kanystru a odejde bez placení, tak toho už by si obsluha měla všimnout |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.