| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Prdlavka

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 128 [Dalších 108 >>]
MoOnikA
  • 
7.4.2008 15:05:41
AoOjky Já DíTě neMámA neVA:d SoOU s NiMa JEn PrOoBLÉMy pa a UžiJtE sII toO
Petra, Kačka 8 týdnů
  • 
27.2.2008 22:43:46
Taky jsme měli problémy s tím, že naše Kačka prořvala celé dny. Začalo to asi týden po příchodu z porodnice a trvalo do minulého týdne. Měla jsem pocit, že přes den skoro nespí, naštěstí v noci spala pěkně. Byla jsem z toho vyčerpaná a ztrácela jsem radost z mateřství. Až poté, co jsem vyzkoušela všechno, mi naše dětská doktorka poradila probiotické kapky pro děti od 1 měsíce. Jsou sice hrozně drahé - 5 ml stojí přes 600,- a někdy je v lékárnách mají jen na objednávku, ale opravdu nám během 2 dnů zabraly. Kačka je teď spokojené miminko a já spokojená maminka. Opravdu doporučuji, je to zázrak. V kapkách jsou "dobré balterie", které ovlivňují střevní mikroflóru.
Petra
8.2.2008 12:16:52
Ahoj, docela mě potěšilo, že tady zmiňuješ ten balón, příbuzní mě od toho odrazují ale u nás to je také to jediné, co pomáhá. Mám dvouměsíční dceru a její noční svíjení se a kroucení a neutišitelný pláč mě fakt drásá. Ale jak tady čtu, tak na tom nejsme ještě zas tak nejhůř, Nelinka brečí nejvíc večer tak od devíti do jedenácti a pak brzy ráno, zhruba hodinu. Budí se teda i v noci, nevydrží v kuse dlouho spát, protože jí to bříško nedovolí. No chce to asi pevné nervy a doufat, že to přejde ;)
23.1.2008 21:23:50
Jen bych rada podotkla, ze prdiky asi nebudou jen z kojeni. Ja kojim, ze zacatku
velke problemy s prdiky, po 3,5 mesicich si mala krasne poprdi, aniz by potrebovala kapky, masaze apod. Kamaradka ma syna o dva tydny mladsiho, ktery je na UM a prdiky ho trapi dodnes. Takze kojenim to asi neni.
Tama, syn 3 mes.
  • 
14.1.2008 12:52:37
Tak takoveho maleho urvanka mame doma. Jsou mu necely tri mesice a strasne jsme se na nej tesili. Ted ho mame nejradeji, kdyz spinka. Nosime ho na ruce od rana do vecera, ted jsme si poridili takove nositko na brisko, tam se mu moc libi, neboli z toho ruce, ale po chvili te zacnou bolet zada a hlavne uz te nabavi chodit po byte sem tam. Navic mam vycitky, ze se mu tam krivi pater, i kdyz to na ruce asi taky. Vzdycky, kdyz jdeme nekam na navstevu, tak jen posloucham, co mam delat jinak nebo nejaky jiny osvedceny rady, takze me akorat zacnou vytacet nebo jsou z place tak nervozni, ze to prenasi na me a ja pak radsi okamzite odchazim. Ted to dopadlo tak, ze uz radeji nikam nechodime a ani nikoho nezveme. Je to na zblazneni, ale kolikrat lepsi nez se nervovat jeste z okoli. Skoda, ze nemuzu aspon na chvili vyrazit nekam sama nebo s manzelem, moc by nam to pomohlo. Preji pevne nervy, nejste v tom sami!
10.1.2008 9:47:07
ahojky,toto znám taky moc dobře,ale od určité doby jsem nasadila nutrilon comfort 1 a bolení bříška trochu ustalo sice občas je ale da se to vydržet a pak se mi brouček pokaka a je to pryč:))))
verca, 2,5 a 2měs syn
  • 
6.1.2008 15:25:33
Nám pomohly jedině probiotické kapičky. Starší syn se trápil prdikama hodně. V té době nebyly a fakt nezabíralo vůbec nic. Nám zabraly tyto kapky až po týdnu, ale od té doby pohodička. Přeji hodně zdaru
5.1.2008 14:24:46
Souhlasím, že probiotika mohou pomoci, ale Enterol se užívá převážně k léčbě PRŮJMU a bez porady s lékařem se NESMÍ UŽÍVAT DÉLE JAK DVA DNY u dětí mladších 3 let!!!!!!!
Merik, syn 3 mesice
  • 
4.1.2008 15:04:18
Promin, ale mne to teda pripada, ze ji takhle kojis jenom pro svoje vlastni poteseni a pro to, abys mela pocit, ze jsi dobra matka. To ti je jedno, ze z toho ma boleni?????? Bohuzel mi taky pripadas jako jedna z tech povyseneckych maminek, ktere si mysli, ze kdyz koji, jsou vic nez ty, ktere kojit nemohou nebo nechteji.
táranka
4.1.2008 13:23:23
http://ruzne.net/index.php?text=2-nejstastnejsi-miminko-podle-harvey-karpa%20-%2015k%20-
UŽ JSEM TO PSALA I DO JINÉ DISKUSE ALE URČITĚ TO NEUŠKODÍ.NEŽ DOSTANETE KNIHU LZE SI ZÁKLAD PŘEČÍST NA VÝŠE UVEDENÉM ODKAZU.JSOU TAM I VIDEOUKÁZKY.DRŽIM PALCE,U NÁSSE TO UŽ TROCHU LEPŠÍ.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 128 [Dalších 108 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.