|
|
17.9.2007 9:48:40
Článku rozumím dokonale a úplně mi přípoměl mě samotnou.Já zas jednou téměř volala policii,že se mi stratila dcera...ještě že jsem volala dřív mamce,ta mi v klidu zdělila že jí má už od pátku u sebe a že s toho nemám nic dělat....no dost drsný..........málem jsem se propadla studem...ale co zase se mám čemu zasmát...
|
|
|
16.9.2007 11:21:53
Myslím, že tento článok vôbec nepotrebuje nejaký hlbší opis a všetky maminky ho pochopili na prvý šup:-) Moja dcérka má len 2 mesiace a už mám podobné "sklony" takže sa vôbec nečudujem maminkám, ktoré majú väčšie detičky ...
|
Dáša + 2 |
| • |
13.9.2007 9:27:32
:-)) to jsou asi naše. Já pořád nějaké kuličky do kuličkovky kupuju a taky sbírám, kudy chodím. Holky vyrostem z toho, ale je to přece super vyhlížet domečky a srnečky a červená autíčka. Držme se a nezmagořme.
|
| • |
11.9.2007 11:47:55
To jsi to asi opravdu nepochopila, článek se mi naopak zdá velmi vtipně napsaný, a hlavně použití třetí osoby je skvělé, kdyby to autorka psala v pvní osobě, bylo by to fádní a nudné. Mě to velmi pobavilo.
|
JItka + 2 |
| • |
11.9.2007 0:04:53
Skvele, a tak presne !!!!!
Dekuji za mily clanek. Jitka |
| • |
10.9.2007 18:21:23
Já to pochopila, a moc se mi to líbí. Četla jsem to v práci a potichu plakala (smíchy), dalo mi hodně práce neprojevit se nahlas.
Než jsem mi do života vloudil ten můj malý klouček, nikdy by mě nenapadlo všímat si bagrů apod. Teď si všimnu každého bagru, jeřábu, popelářů, míchačky ... Znalecky hodnotím nejen barvy, ale taky jaké a kolik má lžící, jak je vysoký, co všechno dokáže ... A to samozřejmě pořád - Synáček může být klidně za horama :-))). |
|
|
10.9.2007 16:03:21
To má být článek? Jestli jo, tak je strašnej. Nemá hlavu ani patu, děj, pointu ani vtip. Autorce bych doporučila, pokud chce dosáhnout lepšího výsledku psát v první osobě a když už to má být článek, tak to aspoň rozepsat, popsat nějakou situaci (např. při placení jsem místo peněženky vytáhla dudlík, plyšáka, lízátko... fronta za mnou nervózní, prodavačka koulí očima...).
Nechci dělat literární kritiku, zároveň sem ale nechtěla jenom tak napsat že je článek strašnej a vypadat jako rýpal. Čekala sem zkrátka něco jako píše Monty a tohle mě docela zklamalo. No, já nevím, ale ten dovětek dělá hodně - fisperanda jen vyjádřila svůj dojem. A přiznávám, že některé reakce na tento článek jsou mnohem neurvalejší, i když svým způsobem úsměvnější. V dovětku Fispe i dala něco jako ,,omluvu", zdůvodnění, takže netuším, co kdo tady řeší takovým způsobem. Ona neřekla autorce jak má psát - ona popsala jak na ní působí. A jak by na ní možná působil lépe, toť vše. No a to napadání je vážně tak trochu směšné. |
zuzini |
|
|
10.9.2007 15:52:31
Lizzie, je ale rozdíl napsat: "článek se mi nelíbil" a "Měla jsi to napsat tak a tak."
|
|
|
10.9.2007 15:18:24
Helčo, dřív nebo později se asi zblázníme všichni:-))) Budiž nám to útěchou.
|
madelaine |
|
|
10.9.2007 14:22:44
Mery, u mě je ta volba jasná! :))
|
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.