Martina Macháčková |
| • |
21.1.2012 23:20:40
Ahoj,
úplně náhodou jsem četla starý článek. V květnu 2012 čekám mimi a po přečtení řádků Medůzky mám pocit jak když koukám do zrcadla. Od mala jsem měla strach z doktorů, o zubáři ani nemluvím a na gyndě? Tam jsem byla poprvé nyní ve 34letech a to jen z důvodu, že jsem zjistila, že jsem asi těhotná. Bylo to tak. Děti jsem nikdy nechtěla, nevím proč nic mi to neříkalo, malé děti mi byli někdy až protivné. Po třicítce jsem začla pozorovat a mít i chvilkové pocity, že bych moc ráda ale dost se mi ty pocity měnili. Až to najednou přišlo, já ani nevěděla jak se to vůbec mohlo stát. Dva dny jsem koukala jak opařená, i lékeř se sestrou se divili, že mé překvapení nebylo takové jaké by čekali. Po několika dnech se to najednou začalo lámat a já se na to dítě začala hrozně těšit ale vzhledem k věku, křečovým žilám, otoku nohou a jiným věcem jedině císařským řezem. Bohužel císař prý nelze na přání ale já jsem byla rozhodlá, že ho budu mít. Já která byla všeho všudy u zubaře na větší zákrok 3X a vždy pod plnou narkozou a měla bych rodit??? Můj rozjezd sexuálího života taky nebyl růžový, znásilnění (ještě nepovedené)hrůza, proto možná ta fobie, nesnesu bolest. Nejsem žádný cimprdlík ale toto nelze vysvětlit pokud to člověk necítí. Jelikož místo své gynekol. trochu znám, lékař mě podpořil, tak snad to dopadne dobře a dle mého přání. Ale strach trochu mám. Martina |
| • |
28.11.2011 11:06:34
PO TOMHLE ČLÁNKU SE CÍSAŘE UŽ BÁT PŘESTÁVÁM...PRVNÍ MIMI JSEM RODILA NORMÁLNĚ A VĚŘTE JE TO ŠEST LET A NA TEN DEN NIKDY NEZAPOMENU ŠÍLENÁ BOLEST,8 HODIN ZVRACENÍ,VYSOKEJ TLAK ŽE JSEM MYSLELA ŽE PRASKNU A KDYŽ TO BYLO KONEČNĚ ZA MNOU MÁLEM JSEM VYKRVÁCELA A MŮJ CHLAPEČEK BYL ÚPLNĚ ČERNEJ....NAKONEC JSME TADY A ZDRAVOUČKÝ,ALE NÉ KAŽDÝ MÁ TAKOVÉ ŠTĚSTÍ. ZA MĚSÍC JDU NA PLÁNOVANÝ CÍSAŘSKÝ ŘEZ A DOUFÁM ŽE TENTOKRÁT DOPADNE VŠE DOBŘE JAK PRO MIMI TAK PRO MĚ.ZDRAVÍM
|
jarka |
| • |
30.6.2010 20:09:40
Sorry, ale když mi vytrhli osmičku, a to byla v zánětu, hodinu poté jsem sežrala 3 jídla, maso, rýží, ovocný knedlíky...
Po druhé osmičce jsem šla na procházku městem, nákup rovnou od zubaře a celé odpo chodila, k večeru to chtělo dřív hají. To bylo vše. A to bylo rozlámaná atp. |
tam |
| • |
12.11.2008 12:00:59
Tvrdá budu teď já. Vy jste bohužel přesně ten případ té hloupé slepice, která vidí věci jen černobíle. Vaše argumenty jsou opravdu hodně hloupé.
|
Petra Ruzickova |
| • |
25.9.2008 11:12:31
Ahoj Kiki,
nedavno jsem cetla tvuj clanek o panickem strachu z porodu a nejak mi ukotvil v hlave. Vcera jsem byla u sve gynekolozky, kde do cekarny umistili plazmu s programem Womens view. Jeden gynekolog tam mluvil o cisarskych rezech, on sam je prilis nedoporucoval, ale rikal, ze v pripade, kdy je strach z porodu tak velky, ze to ovlivnuje psychiku rodicky, tak se dle uvazeni lekare pristoupi k cisarskemu rezu bez vetsich obtizi:) Hned jsem si na Tebe vzpomnela a rekla si, ze vyhledam tvuj prispevek, aby ses v pripade, ze se jeste nic nezmenilo, mohla inforomovat u sveho gynekologa. Preju Ti at Vam vsechno vyjde a at jste stastni. |
Petra Ruzickova |
| • |
25.9.2008 11:10:08
Ahoj Kiki,
nedavno jsem cetla tvuj clanek o panickem strachu z porodu a nejak mi ukotvil v hlave. Vcera jsem byla u sve gynekolozky, kde do cekarny umistili plazmu s programem Womens view. Jeden gynekolog tam mluvil o cisarskych rezech, on sam je prilis nedoporucoval, ale rikal, ze v pripade, kdy je strach z porodu tak velky, ze to ovlivnuje psychiku rodicky, tak se dle uvazeni lekare pristoupi k cisarskemu rezu bez vetsich obtizi:) Hned jsem si na Tebe vzpomnela a rekla si, ze vyhledam tvuj prispevek, aby ses v pripade, ze se jeste nic nezmenilo, mohla inforomovat u sveho gynekologa. Preju Ti at Vam vsechno vyjde a at jste stastni. |
martina |
| • |
11.2.2008 9:14:27
Ahoj, vzhledem k tvýmu panickýmu strachu se dá úplně běžně indikovat císařský řez. promluv si o tom se svym gynekologem, ale podle mých zkušeností (medička) je to naprosto běžná záležitost. Pokud se žena až takhle moc bojí, je porod prováděn císařem.
|
martina |
| • |
11.2.2008 9:14:26
Ahoj, vzhledem k tvýmu panickýmu strachu se dá úplně běžně indikovat císařský řez. promluv si o tom se svym gynekologem, ale podle mých zkušeností (medička) je to naprosto běžná záležitost. Pokud se žena až takhle moc bojí, je porod prováděn císařem.
|
Eva |
| • |
13.1.2008 20:59:22
Ahoj,
řeším naprosto podobný problém a již nyní (ve čtvrtém měsíci) jsem domluvená, že na císaře půjdu. Je to jen v doktorovi. Změň doktora. Eva |
taky jedna.... |
| • |
16.12.2007 23:21:39
Renato, já osobně bych klidně dala i půl miliónu, když mi někdo udělá císaře na přání. 20 000 Kč je ještě pohodička, akorát mě mrzí, že se to nemůže udělat oficiálně, jako ve všech civilizovaných zemích.
|
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.