L+2 |
| • |
4.4.2007 13:38:53
Hlavou cirkve neni zadny Jezis!
Hlavou katolicke cirkve je Svaty Otec. Hlavou Anglikanske cirkve je Kralovna. Anglikanska cirkev je krestanska, tudiz uznavaji Jezise, a Ducha Svateho, a tudiz oslavuji Velikonoce a i pro ne je to nejvetsi krestansky svatek!!!!! Buh je vsemohouci, Jezis Kristus je stelesneni boha na zemi.Pak je tu jeste Duch Svaty. Tomu se rika svata trojice. Jezis ani Buh and Duch Svaty nejsou zadni vedouci and reditele! |
santé |
| • |
4.4.2007 8:16:51
Chystám se odletět do Anglie a pobýt tam přes Velikonoce a pár dní poté...Takže velmi děkuju za přiblížení anglického způsobu slavení:) Věděla jsem jen o schovávání vajíček(a moc jsem se těšila) a svátečním klobouku - už vím, jak bude ten můj vypadat...
Všem přeju příjemné prožití těchto křesťanských svátků. |
katka |
| • |
3.4.2007 19:33:09
Hmmmm, po technicke strance, nebo jak to nazvat, ano, hlavou cirkve je opravdu Jezis. Pro katolickou cirkev pak Svaty Otec predstavuje jen zastupce Krista tady na zemi....
|
Lenelka |
|
|
3.4.2007 18:41:12
Petro, hlavou anglikanu je sice kralovna, ale copak hlavou katoliku je Jezis? Katolici i anglikani jsou krestane, takze Jezis je oslavovan katoliky i anglikany. To vim i ja a jsem ateista:-)
|
| • |
3.4.2007 18:37:02
K tomu slavení Velikonoc v Anglii,viděla sem pouze ty krabičky a sbírání čokoládových vajec po zahradě. A také mnoho a mnoho angličanů, jsou zastánci anglikánské církve, tudíž hlava církve je královna....ne Ježíš.bohužel
|
L+2 |
| • |
3.4.2007 14:53:28
Ja si osobne myslim, ze to nejdulezitejsi, cim se Anglicke Velikonoce lisi od Ceskych je to, ze velka vetsina lidi v Anglii slavi Velikonoce, to co Velikonoce jsou : Ukrizovani Jezise Krista a jeho z mrtvych vstani. Nejdulezitejsi krestansky svatek za cely rok.
Mnoho jich chodi do kostela na ctvrtecni, sobotni a nedelni msi. |
Gábina |
| • |
3.4.2007 12:21:54
škoda tolerovat to, co jde snadno a rychle napravit, ne? Články jsou bezva a bez chybiček se budou číst příjemněji.
Jirko, díky. |
eva s jonáškem |
| • |
3.4.2007 11:26:58
Tak jsem si přečetla jazykové okénko předchozích diskutujících a teď bychom mohli jít k věci, ne?
Článek je moc hezkej! Kde jsi všechny ty informce nastřádala? Já jsem pro zavedení palačinkové tradice, asi ji vyhlásím u nás v rodině. Mňam. Těším se na další články!!! |
|
|
3.4.2007 9:21:10
Holky,
chyby jsme opravili díky vašim upozorněním. Děkuji a omlouvám se. Jirka |
pajda |
| • |
3.4.2007 8:56:53
možná trochu tolerance.... :))
|
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.