Beka Kolínská, bezdětná |
| • |
21.7.2011 11:17:43
Dobrý den, je mi už 33 let a vždy mě lékaři říkali, že díky vrozené vadě (rozštěp pánve) nebudu mít děti. Na to, že jsem těhotná, jsem přišla až ve 12 tt, jelikož jsem i menstruovala a žádné jiné příznaky, jako ranní nevolnosti, jsem vůbec neměla. Byla jsem nadšená, ale stále jsem měla divný pocit. Paní doktorka mi sice říkala, že je vše v pořádku, dokonce i pohlaví jsme už věděli. A pak mi začalo v 17 tt být divně. Prostě jen pocit, že je něco špatně, najednou jsem jakoby našeho malého "necítila". A pak už šlo všechno rychle a jakoby mimo mě. Zažila jsem v životě už dost, ale tohle se nedá s ničím srovnat...
|
|
1.8.2010 0:20:08
Ahoj Romanko, ve snaze Ti nejak, jakkoliv poci, jsem si na Vas vylozila karty. Vzhledem k tomu, ze jde o velice intimni zalezitost, chceteli vedet vysledek, napiste na tuto adresu: jungemutter@seznam.cz |
|
1.8.2010 0:03:34
At jsi kdokoliv, dekuji Ti za nadherny clanek. Verim a doufam, ze Ti pomuze osvobodit se od Tvee bolesti. Je to fakt, ktery si nese kazdy v sobe, jako brime, tudis Ti muzu tak maximalne predat slovy: "Uprimnou soustrast." a prani vseho dobreho do budoucna
![]() ![]() |
Evelina |
| • |
6.1.2010 9:49:19
Milá Jani,
já jsem přišla o své první děťátko rovněž v 15 tt. Bylo to už před 25ti lety, takže pocity už si dost dobře nevybavuji, datum si dodnes pamatuji, nebylo to šťastné období. A přestože prognóza lékařů tehdy nebyla optimistická, dnes mám tři krásné, zdravé děti 23, 7 a 2 roky! Nezoufejte, neztrácejte odvahu a víru!!! Přeji Vám i ostatním maminkám se stejnou zkušeností, aby se vám vyplnila vaše přání . |
Alena, 1 syn |
| • |
17.10.2009 15:37:42
Vím o čem mluvíš. Můj příběh je podobný. Mám dnes již 4letého syna, který mi dává sílu vše ustát, a před 3 měsíci jsem v 21týdnu po špatné genetice rodila chlapečka, na kterého jsme se všichni těšili. I můj malý synek mi už hladil a poslouchal mé rostoucí bříško. Nejde na to zapomenout. Myslela jsem, že jsem se už z toho dostala, ale čím víc se blíží to datum, kdy jsem měla plánovaný porod, je mi více smutno. Chci určitě ještě 1 dítě a věřím, že tentokrát to vyjde. I vám všem holky, které jste si to zažily držím pěsti.
|
|
26.5.2009 22:33:07
Ještě mne teda napdá, že kámoška měla stejný problém jko vy, musela těhotenství celé proležet zašitá v nemocnici a dopadlo to dobře. Nevím nestálo by v úvahu sehnat opravdu dobrého odborníka a nemocnici na váš problém?S někým to prokonzlutovat než otěhotníte? Víc lékařů víc názorů.
|
|
26.5.2009 22:29:39
Romano já myslím, že smůlu v životě nemáte jen vy..občas se stačí kouknout kolem sebe a pak možná člověk zjistí, že někdo druhý je na tom daleko hůř! Vy ještě máte šanci a hlavně štěstí na lidi co stojí při vás! Moje sestra má první dcerku mentálně postiženou, že ji to odradilo od dalších dětí.Dceři se naprosto obětovala až jí nějak ten čas uběhl a teď v 40 letech se jim ,,poštěstilo",že otěhotněla.Těhotenství bylo ovšem mimoděložní tak muselo dojít k potratu, ten se ovšem nějak ,,vymkl z ruk" a ségra zkončila na chemoterapii. Ach jo, myslím, že toto je též velké neštěstí, ale mnohdy si člověk musí říct, že věci co se dějí kolem nás mají nějaký důvod a smysl...ale hlavně to člověk nikdy nesmí vzdát!
|
romana |
| • |
26.5.2009 22:16:34
Prosim vas kdo zažil neco podobného at mi poradí.Jmenuji se Romana a mam velikej problém,nedokážu donosit dítě.Už jsem byla čtyřikrát těhotná a vždycky došlo k potratům okolo dvacátého týdne.Ted jsem byla těhotná,všechny výsledky byly v pořádku,pak jsem se okolo dvacátého týdne začala otevírat,tak jsem byla v nemocnici,kde mě zašili a za týden mě řekli,že šev povolil,zatím mě zašívat znovu nebudou,prý se to stahne samo.Ale ve dvacátémčtvrtém týdnu poctivého ležení v nemocnici mě zničehonic odtekla voda a bylo to špatné o miminko jsem zase přišla.A DOKTOŘI MI ŘEKLI ŽE SE TO STÁVÁ,PRÝ MÁM SLABEJ DĚLOŽNÍ ČÍPEK,ŽE MI UDĚLAJÍ PLASTIKU TA PRÝ POMŮŽE,ALE JÁ UŽ NEVÍM ČEMU VĚŘIT,UŽ JE TOHO
MOC,JE TO NA ZBLÁZNĚNÍ,PROČ JÁ MUSÍM TAK TRPĚT,VŽDYT CHCI JEN MIMINKO.Všechny výsledky jsem měla vždycky v pořádku tak nevím v čem je chyba.UŽ SI PŘIPADÁM DIVNÁ,PROČ SE TO STÁVÁ POŘÁD MĚ...ŘÍKÁM SI ZDA NĚKDO PROŽIL NĚCO TAK HROZNÉHO V ŽIVOTĚ JAKO JÁ,PŘI ŽIVOTĚ MĚ DRŽÍ MANŽEL A RODIČE.Prosím o radu jak dál...nevím už co dělat,jen breím,nic m nebaví,už nevím čemu mám věřit.Dám miminku ještě jednu šanci,zda to nevyjde,tak si miminko s manželem adoptujem a dáme mu lásku kterou nepoznal a budem ho mít radi jako vlastní...Už mě ten život nebaví,proč někdo má takové trápení... DĚKUJI PŘEDEM ZA RADU. |
|
26.5.2009 22:04:46
Romano!!!!Uvidíte, že to dobře dopadne a to miminko mít budete!Jen člověk nesmí stratit naději, i když jak vidím je to mnohdy těžké!!!!Mám kamarádku, která je snad 16let vdaná a rok co rok postoupila umělé oplodnění /někdy i víckrát za rok....toho zklamání co zažila a to se nebavím o finanční stránce!/ No a nyní po tisícím oplodnění porodila minulý týden zdravou holčičku! Holt někdy si člověk musí vystát řadu!Ale uvidíte, jednou vám z toho jekotu doma pak bude zle!Hodně štěstí a na operaci rozhodně jděte,nemáte tím co ztratit!
|
romana |
| • |
26.5.2009 21:56:17
Prosim vas kdo zažil neco podobného at mi poradí.Jmenuji se Romana a mam velikej problém,nedokážu donosit dítě.Už jsem byla čtyřikrát těhotná a vždycky došlo k potratům okolo dvacátého týdne.Ted jsem byla těhotná,všechny výsledky byly v pořádku,pak jsem se okolo dvacátého týdne začala otevírat,tak jsem byla v nemocnici,kde mě zašili a za týden mě řekli,že šev povolil,zatím mě zašívat znovu nebudou,prý se to stahne samo.Ale ve dvacátémčtvrtém týdnu poctivého ležení v nemocnici mě zničehonic odtekla voda a bylo to špatné o miminko jsem zase přišla.A DOKTOŘI MI ŘEKLI ŽE SE TO STÁVÁ,PRÝ MÁM SLABEJ DĚLOŽNÍ ČÍPEK,ŽE MI UDĚLAJÍ PLASTIKU TA PRÝ POMŮŽE,ALE JÁ UŽ NEVÍM ČEMU VĚŘIT,UŽ JE TOHO MOC,JE TO NA ZBLÁZNĚNÍ,PROČ JÁ MUSÍM TAK TRPĚT,VŽDYT CHCI JEN MIMINKO
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.