| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co mě překvapilo na mateřské dovolené?

Příspěvky 110 z 113 [Dalších 103 >>]
DULINKA
  • 
21.11.2006 14:38:09
já mám kluky 20 a 12 a čekala jsem na ně hodně dlouho a můžu vám říct že i teď jsem z nich nadšená a ten článek je super!!! a já jako 50 vím očem mluvím užívejte si s broučky strašně to utíká a všechno dokumentujte je to úžasný když se teď podívám na moje broučky před "lety" a nezapomínejte na tatínky pa
amisis
21.11.2006 13:07:08
Stejně přes všechno mě nejvíce překvapil fakt,že skoro na všech hračkách je napsáno, že jsou vhodné pro děti od 3 let!A některé jsou i zdravotně závadné!Nikdy před tím jsem se o tohle nijak nezajímala,ale tohle mě opravdu dostalo.Teď už se vydělává opravdu na všem a hlavně na dětech a to nemluvím o reklamách před vánocema.Fujky
Pavla, 3,5r+5m
  • 
18.11.2006 14:40:35
Jano,cítila jsem to úplně stejně jako ty.Vzpomínky na rok a půl s prvním dítětem jsou zahaleny v mlze ,jedna velká únava,prvních devět měsíců ani nevím, co jsme vlastně s manželem jedli(asi nic). Teď mám 5ti měsíční holčičku,8-10 týdnů to byla hrůza, protože nešla v podstatě odložit, ale pak se to výrazně zlepšilo a já si to užívám. Přes den to rozhodně není klidné dítě, ale v noci momentálně spíme 9 hodin v kuse-to jsem s prvním do roka a půl nezažila-a vyspalá maminka je myslím základ. Také si vše dokážu lépe zorganizovat a zapojit tatínka. Jsem teď opravdu spokojená.
Jana, kotatko 18 mesicu
  • 
17.11.2006 19:05:33
Maminky, jste fakt dobry, kdyz vase unava mizi jedinym usmevem ditka a nemenily byste za nic na svete. Asi jsem divna, asi potrebuju od prirody vic spanku, ale pro me ta unava byla priserna!!! Domacnost jsem nezvladala, vecne chodila s kruhy pod ocima a na prochazce s kocarkem se mi chtelo brecet. Nekdy jsem mela sto chuti prasknout dverma a utect nekam pryc. Samozrejme ze jsme to prekonali. Dnes uz spime celou noc a dokonce chodim i jednou tydne vecer cvicit! Stejne ale moc zvazuju, jestli mam na to, abychom si poridili jeste druhe dite.
BellaDonna
  • 
16.11.2006 16:07:31
Mám takový pocit, že Wittgenstein tím chtěl říct, že některé věci jsou jazykem nevyjádřitelné - ale rozhodně se to netýkalo lidských vztahů, spíš toho jazyka ... ale už je to dávno, co jsem slyšela o Wittgensteinovi, takže bez záruky :-).
Lenka
  • 
14.11.2006 22:15:15
Ale, ale... Nevšimla jsem si, že by se po někom vozila... Jenom si prostě dovolila vyjádřit svůj úhel pohledu na věc - a hned je špatná a hned se do ní musí začít klovat...:-) Já s ní náhodou souhlasím. Dovolená je prostě doba, kdy člověk nechodí do zaměstnání. Tečka. Tak proč se ženské proti tomu termínu tak bouří? Vždycky, když je někde článek o MD, tak se pod ním objeví nějaká duchaplná, která "absolutně nechápe, proč se tomu říká dovolená":-)) Protože proto - jak to vysvětlila Lukyska. A komu se nelíbí tento pracovně-právní termín, ten si tomu může říkat jak chce, máme svobodu projevu, no ne?:-D
Lenka
  • 
14.11.2006 22:11:13
Lukysko, přesně:-)
Broňa
  • 
14.11.2006 22:06:48
A proč vlastně chlapi tak strašně touží zrovna po synovi? Proč je holka pořád něco jako méněcenné pohlaví? Proč je tolik chlapů zklamaných, že se jim narodila "jen holka"...?
lile
  • 
14.11.2006 21:47:12
Ahoj,ja jsem byla v podobne situaci.Vzal i dvere, kompoty,avivaz vse se hodilo.Zbyly dluhy a vyzivne na deti a mne v nedohlednu, ale neves hlavu.Dluhy splacim, hlidam vietnamce-legalne si privydelat k social davkam za ktere nejde vyzit se neda.Ale jde to. A hlavne, nebojim se place maleho, ze mu ublizi, mam klid a pohodu. Ted uz je to 4 roky, stale hlidam svoje i cizi. Mame super tatku a takoveho Chlapa bych prala Tobe i detem. Zazraky se totiz deji.
Neboj bude lip-pred rozbreskem je nejvetsi tma....
  • 
14.11.2006 14:09:23
Tak mě překvapilo, jak se mi změnila psichika po porodu a přetrvává to stále. Ve všem vidím ohrožení pro toho mého drobečka, ji neji, kaká x nekaká, spí x nespí,.... momentálně řeším jídlo. Právě já bych měla být nad věcí, ale vůbec nejsem. A zřejmě se to přenáší n a dítě. Jak z toho ven?
 Příspěvky 110 z 113 [Dalších 103 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.