Marcela + Vanda 1 rok |
| • |
29.5.2001 11:32:49
Recept na přesnídávku mám také jeden:
ovoce podusíme (dá se použít asi jakékoli, i směsi), rozmixujeme a na zahuštění můžeme použít např. rýžovou, kukuřičnou nebo pohankovou kaši (bez mléka). Přesnídávku není nutné sladit - pokud chcete sladší, je dobré použít např. banán. Pro větší dítě jsem už pak ovoce ani nedusila - ale to už asi ani není přesnídávka :)) Naplnila jsem skleničky a bez víček jsem je mrazila. Nevím jestli je to správné - spotřebovala jsem to tak do týdne, max. asi dvou. |
| • |
21.5.2001 10:07:56
Dnes jsou přesnídávky né zrovna levné a jelikož máme plnou zahradu ovoce, tak jsem s potěšením uvítala tento recept ! Chtěla bych se jen zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se zamražovaním. Ráda bych si udělala větší zásoby a 2 měsíce jak se píše v tomto receptu je dost málo.
Předem velice děkuji za odpověď. |
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.