| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zabila jsem své dítě

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 514 [Dalších 494 >>]
jary
  • 
21.3.2010 14:12:02
Tak za prvé: kněz obvykle pochází z nějaké rodiny. Kde by se tu jinak vzal. Ta rodina bývá nezřídka věřící, tzn, také širší. Lecos se řeší a lecos dávno zná.
Za další: k pomoci v problému nepotřebuju mít stejnou zkušenost. To je, jako byste tvrdila, že narkomanovi může pomoci zase jen narkoman.

Ano, Veronika v osobním kontaktu s Bohem je.
Nastínila možnosti, Dany sama pozná, co jí přinese pokoj.

Víra není jen berlička, ale nezřídka má taky své specifické požadavky, které lidi jako Ty nikdy nepochopí: nespat s tím, kdo se mi líbí, nežít na hromádce, neničit si tělo antikoncepcí a milovat - láska jako rozhodnutí vůle. Ale to asi neznáš.

Ty necháš rozhodovat matku, ale co dítě? Ptal se ho někdo? Zkuste se zeptat těch postižených, jestli by tu radši nebyli? Tak schválně, co vám většina z nich odpoví? Víte to? Udělejte si anketu.
jary
  • 
21.3.2010 14:06:56
Nechali nechali a znám jich dost.

A ještě víc znám těch, kterým se ta velice špatná a velice jistá prognoza nepotvrdila a dítě bylo zdravé!
Tzn. že by nechali zavraždit své zdravé dítě.

Jinak platí, že když vám dítě onemocní kulhavkou, slintavkou nebo čím chcete, tak ho taky nehodíte do hlíny, ne? Ale pos.erete se, aby se mělo co nej.
jary
  • 
21.3.2010 14:04:47
Lucko, přečti si to ještě jednou: právě že nejsou!!!
jary
  • 
21.3.2010 14:03:50
To co píšeš znamená, že matka (a kde je otec???) může kdykoli rozhodovat nad životem a smrtí svého dítěte. Tak to ale přece není. Když mi zůstane desetileté děcko po úraze dementním ležákem, tak ho dorazím? To snad ne! I nemocní lidé mají svou kvalitu života, vy co tady píšete víte o tom houby. Není větší sranda než s vozíčkářema ap., a divadlo s herci s Downovým syndromem přenádherný zážitek. Evidentně tu mnozí plácají, jaká je to hrůza, pže jim do MuDři tak vtloukají, aby měli dost materiálu na svoje pokusy. Neznámé budí hrůzu, ostatní ne. Těch opravdu těžkých dg. k neunesení není zase tolik.
Je určitě lepší a lehčí mít nějak postižené dítě, než mít dítě zdravé, které vás v patnácti dvaceti porřeže, okrade, stane se gamblerem nebo narkomanem.
Milá dámo, to co píšete o předpisech: jsou to jakési mantinely, kde je dobré hrát. Fotbal se taky hraje na hřišti, jinak se píská aut. A ta nařízení jsou moc dobrá, kdo zkusil, ví.
Co se týká sexu: je důležitý a fajn, ale život na něm nestojí, je mnoho jiného, proč stojí za to žít. Nesednou v sexu? Vždycky si sednou, pokud umí komunikovat a řešit problémy, což je mimochodem základ trvalejšího manželského soužití. Pokud "co se jaksi samovolně neděje vyhovujícím způsobem" přestane se takto vyvíjet, lidi odcházejí, pže to neumí řešit, a jedná se jen o zástupný problém. Toť vše.
Homosexuálové: ono jich není tolik, co se jich prezentuje. JInak je to nemoc jako každá jiná. Pokud ovšem trpíte celiakií, je vám zapovězena mouka, a nebudete se přece rozčilovat, že ostatní ji můžou, vy ne. Každý má nějaké omezení. Kdo má vyoskou lámavost kostí nebo poruchu krevní srážlivosti, nemůže sportovat.
Přečtěte si sv. Pavla o lidech nezpůsobilých pro manželství. Víte, jsou lidé, kteří mají sex. prožitek ze sexu se zvířaty, mrtvolami, dětmi, nebo různé zvrácené praktiky - to je také necháte, ať si udělají dobře?
jary
  • 
21.3.2010 13:49:49
Cos chtěla říct? Že pokud má dítě nějakou nemoc, má jít matka na potrat? Radši ho nechat zavraždit?
Se divím, že´s toho svého Kubíka nedorazila, aby chudinka netrpěl.
jary
  • 
21.3.2010 13:46:41
Já a spousta lidí ano a znám je.

PRoto taky víme, že
prenatální diagnostika v těchto příp. je zbytečná - může vést leda k poškození zdravého miminka či následnému potratu. Díky tětmo lidem také víme, že se v 99% ty prognozy pletou.
jary
  • 
21.3.2010 11:05:38
Správné? Tak až Tvoje dítě bude mít vážné následky třeba po borelioze, nezapomeň ho nechat dorazit.

Smutné je, že muži s KS mohou prožít celkem spokojený a šťastný důvod.
Prenatální politika v ČR je horší než třídění na rampe v Osvětimi, a je to také daleko větší loterie.
9.2.2010 8:26:39
Já toto rozhodnutí považuji za svobodné. Každý má právo volby. Svědomí je naše intuice. výčitky svědomí mívá každý z nás, podle toho co si myslíme o minulém rozhodnutí. Minulost se napravit nedá, ale dá se díky její zkušenosti ovlivnit přítomnost a budoucnost. Nechápu proč někdo tvrdí že to byla chyba. Rada zní odpustit sama sobě a žít přítomností
  • 
16.6.2009 12:25:43
Renato,
preji Vam hodne sil a abyste v zivote mela klid a stesti na dobre lidi kolem sebe. Buh Vam zehnej.

Livie
Nivea
16.2.2009 9:51:11
K tomu zamlklemu.otehotnela jsem hned dalsi cyklus po zamlklem v 6tem tydnu.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 514 [Dalších 494 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.