| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nejen oslava prvních narozenin

Příspěvky 110 z 102 [Dalších 92 >>]
Zuzana-zatím bez dětí
  • 
30.8.2007 14:18:36
Ste moc šikovná. Obdivuji ženy, které popři dětech a domácnosti ještě stíhají i jiné činnosti. Jelikož ještě děti nemám, nedokážu si to vůbec představit, že bych něco takového, myslím obrazy, stihla. Můžu se Vás prosím ještě zeptat jestli jsou ty obrázky na prodej a kolik stojí? Nebo jestli máte nějakou internetovou galerii, tak prosím napište jeji adresu. Mockrát děkuji.

• 
3.8.2006 9:55:42
Tak mě překvapuje, že se najdou lidé, kteří odsuzují někoho, kdo si to prostě dokáže zorganizovat.
Je přece krásné, že to paní Jana stíhá, že si sedne s jinými maminkami na kávičku, že chodí po výletech, že večer maluje /a to moc hezky/, že ....
Dělám to samé, jen po večerech vyšívám. Ono to pro někoho není jednoduché vyměnit pořady bez smyslu za něco smysluplného, že????
Třeba máme miminka, které nepláčou a klidně spinkají.
Třeba máme malý byt a nepotřebujeme tolik času na úklid. Třeba....
Osobně uklízím byt 150 m2, plínky doteď používám bavlněné, protože nekojím, příkrmy si pro Honzíka vyrábím sama, denně našlapu x km, stačím vařit /manžel je jedlík a syn je po něm/, péct, prát, žehlit.....
A že to stíhám jako paní Jana? Nejsem líná.
S pozdravem krásného léta Jana s Honzíkem
Ps:Čekáme návštěvu, tak jdu upéct buchtu a na grilování večer naložit maso.
1.8.2006 14:37:35
Zajímavé obrázky.
Jen nechápu názor některých lidí a obzvláště mé jmenovkyně Moniky???
Přeji hodně úspěchů, nejen tvůrčích. Bravo, jen tak dále...
  • 
26.7.2006 22:19:36
Dobrý večer Jani,
hned zkraje:jste úžasná maminka, a přesně Vám rozumím, když potřebujete seberealizaci nejen kvůli sobě, ale také pro Vaši dceru, aby viděla co maminka umí.
Mám to podobné, po večerech (ne každý den) dělám projekty zahrad,a cítím se báječně, vlastní tvorba, komunikace se zákazníkem, realizace mého nápadu. Spokojená maminka=spokojený syn, a samozřejmě i manžel.:-)
K tomu si ještě skicuji různé obrázky, které bych ráda převedla na obrázky na zeď. A teď, já vůbec nevím jak postupovat! Zda temperou na čtvrtku, či olejem na plátno, jak fixovat malbu, jaký rám, jaké štětce...poradíte mi prosím.
Děkuji Vám,a ve Vaší další tvorbě a rodinné pohodě držím palce.
Ema
  • 
23.7.2006 18:50:17
náhodou ty práce jsou uspokojivé a probouzí dobrý pocit, já mám dvě děti a stíéhám vše tak proč by jana nemohla malovat, jen tak pro zajímavost chodím do školy, do práce a strám se ocelou domácnost a na výlety taky chodím s oběma dětma a věřím tomu, že jana o kavárnách parcích... nechodí denně. Zdřejmě je to jen tvá závist?!
Inka a kluci 18,10 a 1 rok
  • 
23.7.2006 14:25:10
Tak nevím, rodina velká, všichni v pohodě, já od sedmi měsíců nejmladšího syna od 4:30 do 17:30 v práci a nestěžuji si.Někdy stačí trochu lásky,něhy a porozumění a všechno jde samo i to malování a to je opravdu nádherné a plné ženskosti a citu! A ty co chtějí leštit a smejčit a otravovat si život ,budou pořád nad okrají propasti. Jsem vdaná dvacet let za jednoho chlapa, ale že bych byla doma služkou se nestalo, protože jsem pořád tou holkou, která má i jiné sny než uklizený dům a plné hrnce jídla!!!!Inka a rodina
Magda,3děti
  • 
19.7.2006 23:35:59
Moniko,pokud to není sranda,tak jsi úplně obyčejný závistivec.Obrazy jsou krásné.
karol
  • 
19.7.2006 23:31:13
Mila Marie,
to co popisujes ty, je v podstate neeticke PR a proto ho ani jako PR nelze nazyvat.
Jinak za velkym mnozstvim clanku v novinach (a to predevsim v kulturnich sekcich) stoji nejake PR. Pokud by tomu tak nebylo, tak by novinari museli byt nadlidi, aby stihli kazdy den naplnit noviny tolika clanky. A to ze by obsahem kulturnich rubrik byly pouze recenze, jsem si opravdu nevsimla... Uz jen to, ze se novinari zucastni tiskove konference je v podstate PR konkretni organizace.
Co se tyce tohoto clanku, jedna se o otevrene pozvani, nevidim v tom zadnou zaludne skrytou reklamu. Krome toho nejdulezitejsim poselstvim neni jen pozvanka, ale inspirace pro dalsi maminky na MD. A to prece koresponduje s hlavnim tematem tohoto serveru. Takze fakt nechapu proc to tolik resis... Vlastne proc to toli resis ???????
19.7.2006 21:04:05
a začít znovu malovat je hrozně těžké. Sama jsem štětec před těhotenstvím odložila a ještě na něj nešáhla. Je dobře, že pokračuješ v tom, co bylo před mimi, protože se krásně odreaguješ a snad i nějaké penízky budou :)
Michaela
  • 
18.7.2006 16:28:24
No ono to bude asi tak, že sedíte s natáčkama na hlavě a bomboniérou v ruce u stupidních seriálů přes den a pak se divíte, že někdo stihne u dětí i žít a mít své koníčky. Jo závist!

Jinak obrázky jsou úžasné a moc autorce gratuluji.
 Příspěvky 110 z 102 [Dalších 92 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.