achjo |
|
23.2.2010 18:56:19
tak z tohoto výroku se mi udělalo malinko šoufl "K tomuto věku patří soutěživost, možnost srovnávat se s vrstevníky, podávat výkon,"
|
Lucie |
| • |
8.3.2009 18:37:41
Hodně základních informací získáte na www.domaciskola.cz. Držím Vám palce, pokud se rozhodnete pro domácí školu.
|
|
|
4.3.2009 7:51:35
Dobrý den,
můžete prosím poradit,kde najít více informací o domácím vyučování.Jak na to,nechci dělat zbytečné chyby.Moje dcera je ještě v předškolním věku. |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
25.2.2009 20:58:09
Dana Krejčířová je naše přední odbornice na diagnostiku různých poruch komunikace včetně autismu. Což z ní samozřejmě nedělá experta na domácí školu. Článek je ale devět let starý, takže je možné, že v té době nebyla ještě data z česého prostředí dostupná.
|
Lucie, tři předškolní děti - synové |
| • |
25.2.2009 20:37:17
Přečetla jsem si článek paní Krejčířové. Ačkoliv se moje názory v některých bodech s jejími rozcházejí, má zřejmě k nim své důvody, které i chápu. Jen bych se ráda zeptala, o jaká fakta z praxe (zdůrazňuji: z praxe) se paní Krejčířová opírá? Mám totiž podezření, že článek je plný domněnek, nikoliv zkušeností, protože v opačném případě by, podle mého názoru, nemohl být vůči domácímu vyučování tak odmítavý. Moc děkuji za odpověď.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.