Majka |
| • |
19.7.2007 19:24:20
Už jsem se radovala, že bude návod na dobrou domácí zmrzlinu, ale co žloutky? co salmoneloza? co malé děti, vlastně i dospělí? Škoda. Nechce se mi riskovat.
|
katka |
| • |
6.7.2007 13:52:20
To je moc dobrej recept,já ho znám trochu jinak.
2 smetany ke šlehání 3 vejce 2-3 pol. lž. cukru krupice 1 vanil. cukr přísady-rozmix. maliny,kakao,oříšky.. postup: 3 žloudky ušleháme s cukrem krupice,pak ušleháme 2 smetany s vanil cukrem a vmýcháme do nich postupně sníh ze 3 bílků,žloudky s cukrem a nakonec přidáme přísady. Z tohoto množství uděláte 3 krabičky od nanukového dortu. Nebo to můžete nalít dětem do zmrzlin. kornoutů (plastové krabičky na domácí zmrzlinu,které běžně koupíte v obchodě u nás) a dáte zmrazit. Moje děti tohle milují a máte pokaždé jinou příchuť a máte to po ruce. Nemusíte si dělat hlavu co nabídnout návštěvě. Ať se Vám daří. Katka |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.