Alexa Kupka |
|
26.9.2019 21:23:38
X-lander je kvalitní já nakoupila zde a jsem spokojená. https://www.babycar.cz/kategorie/kocarky:x-lander/
Nebo můžete vybírat z řady jiných. https://www.babycar.cz/kategorie/kocarky/ |
| • |
4.7.2014 17:51:37
Dobry den potrebovala bych nanoznok na golfac promex barvy zeleno zlte a cenu kolik stiji dekuji
![]() |
Moni |
| • |
1.11.2013 15:52:25
Já jsem kočárek kupovala tady http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz. Zprvu jsem tomu nevěřila, ale přišel moc hezký a kvalitní :)
|
| • |
13.4.2012 21:08:50
Dobrý den,
sháním Marlin 4 i ojetý, neprodáváte ho náhodou? Děkuji Ježková ![]() |
Erika |
|
13.10.2011 22:03:56
Zdravím všechny,mám dotaz a potřebovala bych radu prosím.....Chci zakoupit kočárek Jane twin two-již použitý pro rozdílně staré děti(21měs.)a doma mám korbičku z kočárku Concord fusion rok 08-09.Nemáte prosím zkušenost zda korbička pasuje na podvozek Jane kočárku?Děkuji
![]() |
Pavla Žampachová |
| • |
31.5.2011 14:37:38
Dobrý den,
jsme majiteli kočárku Patron Apolon Allux a s touto kritikou nemohu souhlasit. Jedinou vadu, kterou bych na něm snad našla je ta, že se mi zdá trochu užší, ale vzhledem ke své délce je to možná optický klam. Jinak jsme plně spokojeni, veškeré manipulace jsou jednoduché (přehazování rukojeti, skládání kočárku, polohování zad, přeměna na sportovní verzi, odepínání vrstev, brzdy, ...), veškeré části lze lehce sundat a vyprat (vyzkoušeno), vešli jsme se všude a vzhledem k "terénním" vlastnostem jsme zvládli veškeré nástrahy přírody (kořeny, kameny, závěje). Kočárek bych doporučila. |
Alice N. |
| • |
17.5.2011 21:12:50
Kočárky sice tato mamina neprodává ale mohu doporučit!!!
Už po několikáté si od této milé maminky objednávám a je velmi spolehlivá. Zboží dodržím do pár dnů a s reklamací nebyl nikdy žádný problém. Vřele doporučuji www.babynet.mimishop.cz |
Radana Kaštovská, dcera |
| • |
3.5.2010 14:03:24
Byla jsem celkem překvapená z příspěvků maminek na téma Firkon. Já osobně mám F7 a jsem nadmíru spokojená. Je docela možné, že tento typ prošel inovací od původního, na něž je zde napsaná recenze, ale ten můj, kupovaný v lednu 2010, zatím obstává téměř na jedničku. Vzhledem k tomu, že v domě jej není kam uložit a nemáme zde ani výtah, "parkuji" kočárek ve voze, což obnáší každodenní i několikerou za den manipulaci se sestavením a složením, a na funkčost či pohodlnost pružinek a tahadel to nemá vliv. A kdyby snad ano, myslím, že postačí část, po které se posouvá onen mechanismus, lehce naolejovat či zastříknout silikonovým sprejem. Dále bych chtěla říci, že s druky taktéž nenám žádné potíže i přes každodenní používání. Nůžky s sebou rozhodně ke kočárku nenosím. Pomocný košík pod kočárkem je dimenzovaný tuším pouze na 3 kg, takže je pochopitelné, že na víkendový nákup to rozhodně není. Ale přiznávám, že je celkem přístupný jen z jedné strany, což není zrovna šikovné. Co se týká brzdy, tak tady příliš spokojená nejsem. Od začátku se mi na jedné nápravě brzda lehce "zapne" ale vypnout ji, to vyžaduje obě ruce a kleknout si k ní na kolena. Na druhé nápravě to jde jedna báseň. Zde je možná asi reklamace, nebo šikovné ruce pro rozebrání, vyčištění a opětovné složení. Ani s povětrnostními vlivy působícími na kočárek nemám špatnou zkušenost. Když je opravdu větrno a mám strach, aby miminku nefoukalo příliš do obličeje, mohu použít malou stříšku připínatelnou na tašku, tedy korbičku, a tím tak vytvořit menší otvor než nabízí skládací střecha kočárku. Co u Firkonu F7 postrádám, jsou přídavné kapsy a jiná poutka a udělátka, která u kočárku jsou tolik potřebná. A dále bych asi zmodernizovala tašku na rukojeť. Je pouze jednokapsová, tudíž velmi nepřehledná a přiznám se, že mnohdy vcelku malá. Jsem maminka aktivně založená a kočárek využívám nejen na chodnících v Praze, ale i na lesních cestách, ve velmi kamenitém terénu, v závějích sněhu...prostě všude, kam se chci podívat. A takovéto procházky a výlety jsou mou dennodenní náplní. S řiditelností nemám vůbec žádné problémy, ani se zády. Měřím 170 cm a díky stavitelné rukojeti nemám problém si ji upravit nejen ke své postavě, ale i vůči terénu. Při sjíždění kopců v Kinského zahradě či ze Strahova dolů se to obzvláště osvědčilo. Firkon F7 je v porovnání cena vs. spokojenost u mě vpořádku. Je jasné, že každý uživatel má své nároky na kočárek a tak nezbývá, než si každý svůj vysněný kousek vyzkoušet v prodejně a nejlépe, pokud je to možné, u nějaké maminky přímo v terénu. Pokud potřebujete plus ke kočárku Firkon F7, tak tady máte jedno ode mne.
Radana |
Horsonka |
|
26.11.2009 20:45:42
Hezký večer, mám X-Lander XA 2008 a jsem s ním moc spokojená. Naše holčička je listopadová, měla jsem korbičku a teďka jezdíme ve sporťáku a obojí mi maximálně vyhovuje. Kočárek se dá dobře složit, velice lehká a příjemná manipulace. Když bych si měla znovu vybrat, nekoupila bych si jiný. Moc se mi líbí i možnost dokoupení doplňků: slunečník, taška, fusak, klokanka.... Fusak ale doporučuji koupit jiný. Tento mi přišel docela slabý a malý, vydržel by tak první zimu, jen do korbičky a letos bych musela kupovat jiný. Koupila jsem si nakonec od Emitexu, má prodlužovací díl.
Šťastnou ruku při výběru ![]() |
Hanninka |
| • |
15.10.2009 15:20:04
Ahoj, jeden velice zajímavý návod jsem nalezla tady: http://www.mimino.cz/diskuse/vybava/jak-vybrat-spravne-kocarek-/ a podle něj jsem kočárek kupovala i já. Tak snad vám také pomůže při výběru :)
|
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.