| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Helenka ve škole

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1119 z 19 
alka, 3 děti
14.5.2004 20:10:10
Pozorně jsem přečetla tvůj příspěvek, Maceško, a není k němu co dodat, než velké poděkování za to, co děláte. Sama mám tři děti (vlastní) a i tak mi občas dávají docela zabrat a tak k poděkování připojuji svůj obdiv. Přeji hodně štěstí i úspěchů v životě! Alka
  • 
14.5.2004 10:39:35
Milá Maceško,

při čtení Vašich příspěvků pociťuji hlubokou úctu k vaší rodině. Jste prostě úžasní! Já jsem bohužel moc velký sobec a takovou věc bych nejspíš nedokázala. Ale o to víc si Vás a vašeho života vážím.
S pozdravem
Johana Trčková
  • 
14.5.2004 9:14:39
Upřímně a z celého srdce Vám děkuji, že JSTE, že tohle všechno dokážete a že si mohu o Vašich zkušenostech přečíst a učit se z nich. Jste pro mě velkým vzorem a inspirací. Helenka i ostatní Vaše děti mohou být šťastné, že Vás mají. Kéž by rodičů, jako jste Vy, bylo víc... přála bych dnešním dětem, aby měli "skutečné" milující RODIČE...a na biologii vůbec nezáleží.
Margita
14.5.2004 8:44:34
Super!!!
Jasněnka
13.5.2004 20:06:30
Díky za článek a díky, že vůbec jste a že se takovým citem staráte o všechny děti, ať své či "taky své":-))) Jste neuvěřitelně dobří!
helena
  • 
13.5.2004 19:18:44
Obdivuji Vás, s jakým citem a elegancí řešíte problémy Vašich dětí. Pokud nejste v tomto ohledu odborně vzdělaní, smekám dvojnásob. Přeju mnoho štěstí Vám i dětem.
  • 
13.5.2004 12:52:31
No Maceško moje milá, hezky se to čte, ale po pravdě si ani nedovedu představit, co jste společně museli projít, abys mohla tak nějak mimochodem konstatovat, že má Helča v osmičce jedničky a míří na gympl. Zní to tak samozřejmě... Myslím ale, že kdo žádné dítě TAM ODTUD nikdy nepoznal, tak asi nedokáže vůbec pochopit, co se za tím prostým konstatováním skrývá. Já se o to snažím na základě vlastních poznatků a zkušeností a říkám klobouk dolů před Vámi a před všemi, kdo něco takového dokázal, nebo se o to alespoň pokusil.

Mecháček
Hanca
  • 
13.5.2004 12:46:03
Ctu vase prispevky a vzdycky si rikam, jestli bych to taky zvladla.
Tenhle posledni je ale uplne super! Gratuluju k tomu, jak jste celou situaci zvladli a prala bych nam vsem, abychom se nevzdavali a nepodlehali nazoru "odborniku" v podobnych i zcela jinych situacich.
Mam ohromnou radost, jak se Helence dari a preju hodne stesti na gymnaziu.
Klára
  • 
13.5.2004 10:09:27
jsem takovym tichym pozorovatelem Vaseho pribehu, az neskutecne mi nektere Vase mile i nemile zazitky pripadaji. Obcas nahlednu i do diskuze nahradni rodiny a smekam prede vsemi, kteri se dali na tuto trnitou cestu. Nechci nijakym konkretnim zpusobem komentovat tento clanek, jen Vam touto cestou vyjadrit hluboky obdiv a poprat nejen Vam ale vsem adopcatkum takove rodice, jakymi bezesporu Vy a Vas manzel jste. Hodne sily do boje s byrokratickymi i jinymy draky preje
Klara
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1119 z 19 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.