Dáša + 3letý Kryštof |
| • |
3.11.2009 17:34:45
Díky za skvělý recept, dělala jsem z přebytků halloweenské dýně, jídlo skvěle vypadá a ještě lépe chutná.. Jen manželovi moc nejela ta bezmasá varianta, ale klidně bych si to dovedla představit i s orestovanými kuřecími nebo krůtími prsy na nudličky.
|
Kohnova |
| • |
18.10.2008 8:21:41
jsem to. Je to moc dobre. Kdyz se do toho prida trosku cerstych mladych zelenych fazolek, tak je to chutove stejne, ale ke zlute a cervene barve pribydejeste zelena a vypada to paradne.
|
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.