| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co je atopický ekzém

Příspěvky 110 z 309 [Dalších 299 >>]
Janča
  • 
26.5.2016 20:58:11
Ja si ji radši kupuju nemam odvahu si ji vyrábět :D navíc kde vzit konopi…
  • 
29.4.2016 12:27:01
Jak si tu mast vyrábite?
  • 
27.3.2016 23:01:08
Ja teda používam jak domaci mast tak taky kapky od Cannabis Pharma a ještě si občas do salatu udělam zalivku z konopného oleje. Už jsem nebyla nemocna ani nepamatuju a uplně se mi vytratila lupenka. Konopí je prostě vyborny pomocník.
lisahalex
21.5.2015 11:54:27
V září 2013, Alex byl diagnostikován s rakovinou terminálu, které se šíří z jeho mozku do plic a jater. on stal se tak špatně, že se unavený ho k tomu nejmenší úkolu; chodit po místnosti by se velké úsilí a všechen svůj dech. Byl jsem schopen se už nést svou situaci a já začnou klást otázky o rakovině v mém sousedství a pracovního místa, především Modlil jsem se, že Bůh by měl poslat uzdravení mému manželovi a přijmout smutek pryč od mé rodiny, jeden věrný večer můj soused který se nedávno přestěhoval do okolí za mnou přišel, že slyšela, že jsem byl položil otázku o rakovině a řekl mi o Rick Simpson konopného oleje, a jak to vyléčil její 9rok rakoviny prsu. Dala mi Rick Simpson telefonní číslo (+447024075089) okamžitě jsem mu zavolat a jeho odpověď mě uklidnil, dal mi svůj e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefonu. Byla to velkou radost, že den a je to můj manžel záchranné anděl, jsem si objednal olej a obdržel jsem ho ten týden a následovala jeho pokyny a dal můj manžel Alex konopný olej. K Bohu sláva Alex je zcela rakovina zdarma a on je zdravý a silný teď, po kterém on oznámil, že on mohl dech dobře, nebyl zažívá žádné bolesti a cítil, jak dobré buňky v jeho těle se mluví o. o čtyři dny později náš rodinný lékař, Benson, hlášeny nebyly žádné známky ním mají nějaké potíže s dýcháním nebo problémy s fyzickými úkoly a rakovinou; Děkuji pane, Chvála Bohu můj manžel je živý s pomocí Božího služebníka Rick Simpson. Od 4.01.2015, Alex i nadále, aby bylo možné plně a hluboce dýchat. Jeho lékař údajně říká, že jeho játra je rakovina zdarma. Že nemá zdá se, že malé množství rakoviny v jeho játrech a plic znovu. Lékař se divit, účinnost konopného oleje. Alex a já věřím, že hlavní změny v jeho těle jsou z důvodu Ricka Simpsona konopného oleje práci. Samozřejmě nepopírám důležitou roli diety. (Alex příběh je ideálním příkladem toho, jak konopný olej léčivé zázraky často mají v těle.) Děkujeme Ricka Simpsona pro jeho zázračné léčbě konopného oleje.
  • 
9.3.2013 1:26:53
Jsem Jennifer Onno z Kanady a díky Bohu všemohoucímu za to, že mi to zkusit Dr. Henderson konopný olej pro mé plíce rakovinu, s vděčností k Dr. Henderson jsem měl zázračné léčení a říkám všem o tomto skvělém léčení s jeho konopného oleje .
Byl jsem na Dr. Henderson olej z konopných pro 4 měsíce a já jsem prostě šel dělat moje plíce test rakoviny a bylo mi řečeno, že mám nic víc rakovinu.
Bůh je tak vděčná za všechno, co jste udělal pro mě o mé zdraví s pomocí Dr. Henderson a jeho konopný olej službu.
Kdyby to nebylo pro Dr. Henderson bych se litoval můj život teď a pláč oči ven.
Pro všechny ty, kteří mají problémy s rakovinou prosím kontaktujte Dr. Henderson na via email: hendersonmedicalservice@gmail.com a dohlédnout na vaše rakovina řešených problémů.
Jsem žijící svědek Dr. Henderson služby ropným konopí, a já jsem tak mu vděčný za záchranu mého života. Lékař Henderson Kontakt: hendersonmedicalservice@gmail.com, Děkuji Dr. Henderson
  • 
15.4.2010 8:49:17
Dobry den,
nasi dceri se objevil atopicky ekzem po druhem ockovani hexavakcinou cca v 5-6 mesici zivota. Napred se osypala kolem plenky, pak podkoleni a podloketni jamky a asi nejvice pod krkem. Kdyz nam doktorka na koznim oznamila, ze se jedna o atopicky ekzem a ne o obycejnou vyrazku, byl to sok..
Behem velmi kratke doby jsme vyzkouseli kde co - vymenili jsme kompletni satnik, deky atd za bavlnu, koupili nejruznejsi masticky: OKG kosmetika - absolutne bez efektu, australska Grahams (dermasmart) olej do koupele a mast - absolutne zadny efekt, na chvili se to zlepsilo pri pouziti kremu A-derma Exomega a lipobase, ale efekt byl pomerne kratkodoby a spis zklidnujici, nez problem odstranujici. Ve chvili kdy pred sebou vidite sve dite s vidinou ekzemu hledite na vsechno jine, jen ne na penize... Zena zmenila jidelnicek, neb stale kojila, ale take bez valneho efektu. Jak mala rychle rostla, zacinala se uz i skrabat na krku, kde se ekzem co nejvice rozbehl. Kdo to nezazil, tezko pochopi, co se behem te doby v rodine zmeni, jak se prehodnoti priority a kolik rodice proziji bezesnych noci. Prakticky neustale jsme shaneli informace a zkouseli co se dalo. Konec byl nakonec stastny - na radu z jakehosi fora jsme si zkusili nechat namichat Holtovu mast v lekarne, coz se ukazalo jako bod zvratu. Mazali jsme vecer pred spanim (koupali jsme max 3x tydne, jinak jen otirali mokrou plenou) jsme malou namazali promastujici masti (aderma, lipobase atp.) a na loziska exemu nanesli Holtovku. Ekzem k nasemu nadseni zacal ustupovat. Pomerne zahy se nam konecne priblizil termin navstevy Mudr. Capkove v Motole (od objednani cca 2-3 mesice), pani doktorka nam nechala jeste namichal Holtovku s detskym pudrem a promazavaci krem Cinderman. Dnes je mala uz asi mesic uplne cista a i po vysazeni Holtovky (promazavame vecer stale) se exem ani naznakem nevraci. Takze Holtovku doporucuju, navic stoji cca 50 korun, narozdil od tech predrazenych nanicmasti, co jsme nakoupili predtim...
8.2.2009 21:24:55
Já mám zase s kopřivami dobré výsledky. Loni jsem v nich koupala mého dvouletého syna s AE a do tří dnů byl krásně čistý bez žádných flíčků a stroupků. Byly to čerstvé jarní kopřivy a koupala jsme ho v nich dva týdny. Pak jsme měli tak dva měsíce klid. Starší kopřivy nám už tolik nepomáhaly.
Libor
  • 
24.9.2008 10:05:03
Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat jestli může být AE i bez znaků svědění. Náš chlapeček (18 měsíců) má červené flíčky ze strany na loktech a zespodu na kolenech. Zhoršuje se mu to hlavně, když je venku horko a on se potí, jinak např. během chladného počasí to ustupuje. Vůbec se neškrábe, z toho usuzuji, že ho to nesvědí. Je to veselý klučina a nedělá mu to žádné potíže. Několikrát jsme to ukazovali dětské doktorce, vždy říkala, že to nic nebude, ať to hodně mažeme (což děláme) a teď si najednou vzpomněla, že by to mohl být AE. Já vím, že nejlepší by bylo zajít na kožní, ale tím, že nemá žádné potíže (nespavost kvůli svědění atd.), tak nevím jestli to není předčasné. Díky. Libor
18.7.2008 19:16:21
Zajímavé stránky
www.okg-fit.cz/ds/ostatni.htm
Jistě tam najdete spostu pomocníků na ekzémy a jiné problémy -tak jako já
18.7.2008 19:15:27
Zajímavé stránky
www.okg-fit.cz/ds/ostatni.htm
Jistě tam najdete spostu pomocníků na ekzémy a jiné problémy -tak jako já
 Příspěvky 110 z 309 [Dalších 299 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.