| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Porod v Motole

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 
  • 
29.10.2002 18:29:17
V Motole jsem rodila dvakrát. Polohu jsem si vybrat nemohla, ale bylo mi to v tu chvíli i vcelku jedno. V přípravně je k dispozici míč a taky žebřiny, což mě v tu chvíli spíš rozesmálo a doteď si neumím představit, co se na nich dá před porodem provádět.
Při prvním porodu jsem měla větší štěstí na porodní asistentku - byla mladá, usměvavá a přívětivá. Při druhém porodu nepříliš dobře laděná "paní", která kroutila hlavou nad požadavkem mít zavřené dveře při klystýru.
Ale v obou případech jsem při porodu měla muže, což můžu jen doporučit - člověk na tu strast a následnou slast není sám.
Jinak oddělení v Motole je "na úrovni" - přijatelný počet matek na jednu koupelnu a WC, čisto, v budově možnost nákupu od jídla až po lékárnu. A s personálem - jako všude a ve všem - na koho narazíte... :-)).
  • 
23.8.2002 22:17:23
Já jsem v Motole porodila všechny tři svoje děti v rozmezí 5ti let, a hlavně (a to všude) záleží "na koho narazíte". Vybrala jsem si Motol hlavně proto, že je nejblíž a že manžel nebude šílet, když bychom museli v porodních bolestech kličkovat přes celou Prahu. Mám to tak blízko, že když mi po porodu dcery letos v červenci řekly, že pro mě nemají večeři (?!?) (k porodu mě přijali asi ve dvě odpoledne a porodila jsem těsně před sedmou), tak mi jí manžel během půl hodinky přivezl... Jinak pokud jste náročný strávník, tak v Motole je teď jídlo opravdu nechutné...
  • 
20.3.2002 18:28:15
Rodila jsem v Motole v září 1998 a skutečně jsem musela"poslouchat".Mohla jsem pouze chodit,sprchovat se a chvilku sedět na míči.Při porodu jsem musela ležet na zádech,dítě mi ukázali ale hned ho dali do inkubátoru,asi za deset minut ho odvezli.Na kojení přivezli za čtyři hodiny,za dalčí čtyři nechali na roomingu natrvalo.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1113 z 13 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.