anonym |
| • |
2.11.2007 12:05:53
cus ale nechapu je to kravinaaaaa
|
Arnošt (5+2) |
| • |
3.1.2003 10:02:49
Hezký článek. Letos jsme vánoční besídku v Nedělní škole udělali taky jako oslavu Chanuky. Měli jsme divadlo
- 8 příběhů ze starého a nového zákona včetně příběhu Makkabejských. Připoměli jsme si zvyky našich starších bratří ve víře a bylo to pěkné. |
Mia |
| • |
1.1.2003 18:41:18
Ahoj, napíšu ráda. Kolem deváté se zase dostanu k počítači, teď jdeme dělat večeři. Tak zatim...
|
Poupina |
|
|
1.1.2003 18:35:26
Ahoj Mio,
my slavime jenom chanuku, ten clanek se nam taky moc libil. Rada bych si s Tebou dopisovala. Pokud mas zajem, napis mi na doudon@seznam.cz Diky!!!! D. |
|
|
17.12.2002 21:21:29
Skvely clanek :-))Shodou okolnosti jsem se pred par dny vratila z US, kde jsme byli s manzelem navstivit jeho rodice a kamarady. S timto svatkem jsem se tam setkala take nekolikrat a jednou mi o nem vypravela petileta dcera nasich znamych, ktera se prave vratila ze skolky. Pry si o chanuce a o vanocich povidali s pani ucitelkou. Je dobre, kdyz zije nekolik kultur pohromade ve vzajemnem respektu a maji se od sebe co ucit....
Mimochodem take jsem navstivila muzeum Holocaustu ve Washingtonu. Tim co jsem tam videla, jsem byla naprosto sokovana. 6 mil. lidi bylo behem valky vyhlazeno ze sveta (nemluve o tom jakym zpusobem), jen proto, ze byli jine viry...:-(( Urcite navstivim zidovske muzeum v Praze a mozna krome vanoc zacnu slavit i svatek svetel o:))) |
Mikulášova babička |
|
|
15.12.2002 13:11:17
Jen takovy maly pripodotk:). Na svobodu/nesvobodu Zidovek zijicich v praktikujicich rodinach je (podle mne) poucny zeptat se zen primo z Israele, ktere pracuji na nejakem odpovednejsim miste. Je skoda, ze sem asi zadna nenapise, protoze je to hodne zajimavy tema.
|
Mia |
| • |
13.12.2002 19:22:44
Teprve teď jsem objevila krásný článek o svátku světel. Slavíme chanuku i vánoce a moc se nám to líbí.
|
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.