| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice České Budějovice

 Příspěvky 110 z 265 [Dalších 255 >>]
  • 
13.6.2019 22:24:33
No za ty roky kdy byl příspěvek vytvořen se asi nic moc nezměnilo. Ležela jsem měsíc a půl na rizikovém oddělení a na to si opravdu nemůžu stěžovat. Sestřičky příjemné. Na jakoukoli otázku normální odpověď. I to blbé okno mi otevřely když jsem nesměla vstát z postele. A žádné řeči nic. Na neonatologii sestry celkem v pohodě. Až na to že jsem pořád dokola poslouchala že nemám mléko. To bylo opravdu povzbuzující to pořád poslouchat. Hlavně že mají být maminky v klidu. Nešlo mi nic odsavat a malá když byla nedonošeňátko a měla dlouho žloutenku neměla sílu na nějaké časté prikladani... Radši jsem se ani na nic neptala protože mi bylo při skoro každé odpovědi od některých sester arogantně naznačeno že jsem asi blbá když to nevím. Dokonce mě jedna sestra Květa tak vydeptala že jsem se rozbrecela. Pak byla najednou hodná sestřička... Po té co zjistila že opravdu mléko nemám. Teď jsem už pět měsíců s malou doma a mám klid. Mám klid. Takže můj názor na Budejovickou neonatologii není dobrý a doufám že tam znovu nebudu muset
Pavljina
3.10.2012 21:10:33
:-)Já zde rodila v dubnu 2009 a v listopadu 2011.Při prvním porodu jsem měla smůlu na 1 ženskou sestru a porodní asistentku, které neměli svůj den a byly protivné. Málem jsem porodila na chodbě šestinedělí, protože noční sloužila neochotná sestra. Jiné byly příjemné a ochtotné. Druhý porod proběhl plánovaným císařem.Na JIP sestry velmi ochotné.Dětská sestra jak která. Ale kdo z nás má každý den náladu.Porodnici jsem si vybrala i kvůli perinatologickém a neonatologickém oddělení.Nikdy nevíte co se může stát.
Jana, 4 holky
16.8.2012 10:42:34
Já jsem rodila v Č.B. na konci června a byla jsem spokojená. Na jipce i na ženském oddělení. Sestřičky byly milé a ochotné a kromě jedné dětské sestry byly fajn a snažily se pomoct i poradit. Taky jsem se bála v Budějcích rodit kvůli zkušenostem ostatních maminek, ale poslední dobou se to zde dost zlepšilo. Reference od maminek, které rodily přede mnou.
Dáda
  • 
16.7.2012 19:00:18
Holky, nebuďte blázni a roďte v Budějcích.Máte tady veškerou péči,co vy a vaše mimčo potřebuje.Každá minuta se počítá a než převezou prcka z Krumlova nebo Prachatic,může být pozdě.Přeneste se přes ´´ nezájem o vás ´´ a myslete na vaše mimčo a těšte se domů.Taky nemám dobrou zkušenost,čert to vem,hlavně,že mám zdravé dítě!!!!!
Háňa a Sárka
  • 
16.8.2011 10:58:27
Milá Lidko, mé dvě kamarádky rodily tento rok v Prachaticích a obě málem přišly o miminko! Prachatická porodnice byla možná nejlepší v době, kdy tam rodila moje babička, protože moje mamka tam se mnou taky nedopadla nejlépe. Možná, když rodíte fyziologicky, bez komplikací, tak jsou schopni relativně nic nepodělat. První kamarádce vyvolávaly porod i přesto, že malému při vyvolávání ihned začalo selhávat srdíčko. To jim nestačilo, zkoušeli to ještě třikrát! Až potom přešli k akutními císaři. Když z ní po dvou dnech (!!) vytryskly očistky, pan doktor jen zavolal uklízečku se slovy: "Tak jsme z vás asi všechno nevybrali..." Druhá kamarádka sice rodila v termínu, ale skončila také císařem a oživováním malého. Poporodní péče - říkala, že kdyby nebyla na pokoji s maminkou, která už dítko jedno měla, tak se nic nenaučila! A to nejsou zdaleka jediné případy. Ano, v Budějovicích chybí osobní přístup, když jsem byla sama na čekacím pokoji, tak se mi chtělo brečet, ale raději pořád budu znovu rodit v ČB než si nechat zabít dítě v Prachaticích!
19.1.2011 14:09:46
s manželem se pokoušíme o miminko a už teď se rozhoduji mezi 2 nemocnicemi- ČB a ČK. Po přečtení většiny názorů a zkušeností s porodnicí v Čb mám jasno. Jedině Krumlov. Ta představa, že budu rodit třeba 1 den nebo i víc a celou dobu se mnou nebude moci být manžel a žádná PA se na mě nepřijde skoro podívat za celou dobu (protože se potřebuje vyspat nebo si dát kávičku s kolegyněmi a poklábosit)- tak takhle si představuju ten nejhorší porod. S bolestma i komplikacema se tak nějak počítá, ale s tím, že budu rodit několik hodin nebo dnů někde sama......fuj fuj. V porodnici Čb ale podle vašich zkušeností zcela běžná praxe. Takže až budu rodit, jedem do "Krumlíku". :-)) jasná věc
Veronika Hlušková
  • 
10.11.2010 17:25:20
Chtěla bych touto cestou poděkovat týmu lékařů a sestřiček gyn. odd. nemocnice České Budějovice. Byli všichni velice milí, hodní, velice vstřícní. Prošla jsem jak ambulancí,příjmem, rizikovým odd., porodním a i operačním sálem, JIPkou a pak šestinedělím. A všude byli úžasní. Péče z mého hladiska byla naprosto skvělá. Děkuji za šanci rodit normálně, i když to nakonec znovu skončilo císařským řezem. Jsem ráda, že jsem se rozhodla znovu rodit na tomto oddělení. Bylo o mne i o dceru velice dobře postaráno. I když s mým porodem to nebylo jednoduché, personál byl skvělou oporou, hlavně MUDr. Velemínský. Měla jsem možnost aby manžel přijel včas a byl mi oporou před císařským řezem. A personál na neonatologii, tak tam byli úžasní taky všichni. Všude kde jsem byla mi bylo odpovězeno na mé dotazy normálně aniž bych se musela něčeho dožadovat. Já osobně tuto porodnici jen doporučuji. Dělají tam jen profesionálové. Jěště jednou děkuji všem. S pozdravem Veronika Hlušková + Radeček (11/2007)+ Michaelka (10/2010)+ manžel Radek.
2.10.2010 7:00:02
http://budejovice.idnes.cz/clanek.asp?c=A100930_170555_budejovice-zpravy_pp

To je odezva na skutečný stav v nemocnici. Jeden velký bordel.
jami78
14.6.2010 14:30:15
Rodila jsem v Budějovicích minulý rok v srpnu a byla jsem moc spokojená. Jediný, kdo byl nepříjemný byla PA při příjmu, ale pak už byli všichni naprosto úžasní. Při porodu jsem musela být napojena na monitor a díky velké ochotě "zákyněk"~x~, které mi držely sondu na břiše, jsem si mohla i stoupnout. Moc děkuju a myslím si, že nění důvod rodit jinde.~R^
12.6.2010 7:44:15
ahoj ja jsem rodila v Čb před 15lety syna byla jsem u porodu sama bez partnera a nemůžu si stěžovat v těch největších bolestech mě držela za ruku sestřička,letos v lednu jsem tam porodila dceru u porodu jsem už měla přítele byl mi velkou oporou a na přístup sestřiček si stěžovat nemůžu i když je pravda,že na 6 nedělí byla jedna sestřička dětská nepříjemná.
 Příspěvky 110 z 265 [Dalších 255 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.