| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nošení dětí

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 
Mila, syn 6 let
  • 
16.6.2001 15:29:09
Mam syna 6 let stareho, na druhe miminko se chystame tak do dvou let. Dekuji za informace o noseni. Ja sama sveho syna ponosim i dneska, je to prijemne nam obema, tulime se a pritom se tak krasne vnimame ... Tak jako syn neumi tulit ani manzel, ale to je samozrejme jinym druhem lasky.
Ale zpatky k tomu noseni. Ja jsem vyzkousela klokanku a mela jsem z ni presne ten pocit, ktery popisujete. Kluk byl jak nezivy, jen tak visel. A pritom jsem si porad rikala, ze prece domorodkyne maji dite porad u sebe, treba na poli. No a vidite, ulozit dite do plachty (satku), jako to delaly ony, jsem se stydela. Tak jsem kluka nosila na rukach. No moc jsem toho nestihla, zato jsem si vypracovala levou cast zad (nosila jsem ho na leve ruce) a zkrivila jsem si je. Nastesti jsem se i pred tehotenstvim a porodem venovala sportu, takze jsem se v synove roce a pul zase sportem srovnala. Ted syna beru na zada, v naruci mu plandaji nohy. Ale tehdy jsem ho brala i z kocarku, kojila jsem klidne i v restauraci (na to staci volne triko), v horkem lete pil i co hodinu.
Dalsi miminko budu urcite nosit v satku. Bydlime ted v USA, tady jsou tyhle inovace vitany.
Jeste jednou moc dekuju, jdu najit nejaky ubrus a zkusit ponosit nejakeho plysoveho medveda.

Mejte se hezky a chodte plavat!!!(Je to uzasne na zada).
richard
  • 
14.6.2001 19:06:35
16.6.(sobota) v 9:04 bude Český rozhlas 2 - Praha vysílat pořad Máta věnovaný problematice nošení dětí v šátcích. Slyšel jsem upoutávku. Frekvence najdete na linku http://www.rozhlas.cz/praha/vysilace_fr.htm
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1112 z 12 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.