| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nestátní zdravotnické zařízení MEDA spol s r.o.

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 29 [Dalších 9 >>]
ppp
  • 
17.8.2005 13:44:48
hm, Meda zdrazela a to dramaticky - porod jiz stoji 25 000..... Jsem z toho znacne rozladena, byla jsem tam pred mesicem na prohlidce zarizeni a nikdo me na to neupozornil, ze se to treba jenom chysta, byla jsem pripravena na 16 000....
Sakris, je to hodne!!!!
  • 
10.5.2005 21:43:31
V Medě jsem rodila první dceru v roce 2001. Začala jsem tam chodit v posledním měsíci těhotenství. Především se mi líbil přístup lékaře i sestřiček, a možnost paracervikální injekce ulevující od bolesti (k epidurálu jsem neměla důvěru).
Se svým druhým těhotenstvím jsem okamžitě opět začala navštěvovat Medu.
Je úžasné navštěvovat lékaře, který Vás i Váš zdravotní stav neustále sleduje a v momentě kdy se "chystáte" rodit, po telefonátu okamžitě (pokud není přímo v "práci") přijede.Porodné je opravdu 16000tisíc (od r.2001 žádné zvýšení), návštěvy 300, jen jednou za celých 9 měsíců byla 450?. Myslím si,že tato investice do porodu stojí za to!!!
Lékaře (p.Dr. Barták) i nadále budu navštěvovat jako mého gynekologa.

Halka
8.3.2005 12:04:33
Teda chyba, vstupni prohlidka stoji stejne, jako kazda prohlidka 300,-, ale kdyz si zajdete popovidat s doktorem a kouknout se na saly, je to za 0,- :-)
Halka
8.3.2005 12:02:45
Do Medy chodim dva roky, zacala jsem pred porodem prvniho ditete, ted tam chodim s dalsim tehotenstvim...
Porod opravdu 16 000,-; vstupni prohlidka 0,-; kontrola s UTZ a fotkou 300,-; 1. velka prohlidka v tehotenstvi 300,- jako kazda jina prohlidka v tehu, zadna zvlastni cena.
8.3.2005 11:43:35
Podle mých informací - 16.000,- Kč. Vstupní prohlídka 750,- Kč. Prohlídka s ultrazvukem + fotkou 300,-, 1. velká prohlídka v těhotenství (ultrazvuk, oděr krve atd.) 800,-. Víc zatím nevim. Ale jsou tam strašně moc hodní a příjemní.
  • 
8.3.2005 9:27:15
Dobry den,
prosim, mohla byste mi prozradit, kolik stoji porod v MEDE ?
Dekuji
Jarmila Stastna
LENKA+K+K
14.1.2005 16:10:06
Ja jsem rodila v Mede v kvetnu 2001, byla jsem maximalne spokojena. V Mede jsem nakonec zustala, porodnik se stal mym gynekologem.
Letos v dubnu tam budu rodit podruhe, tentokrat se o me celou dobu tehotenstvi staral {stara} stejny doktor {Mudr. Bartak}. Je to uplne jiny pristup, prece jenom se uz zname, navic maji v Mede i neskutecne prijemne sestricky,PA.
Rozhodne nelituji zadnych penez.
Pole levandulové
14.1.2005 13:12:06
Ahoj, ja budu v Mede rodit v pulce dubna, a kdyz jsem je kontaktovala poprve nekdy v prosinci meilem, odepsali mi obratem a do tydne jsem se tam sla podivat. Byli velice vstricni, cenu za porod nijak nezastirali - proc taky, ze. Mne se libi osobni pristup a ferovost v tom, ze at budu rodit normalne nebo cisarem /chci cisare/ a at tam budu jakkoli dlouho, bude porod stat 16 tisic. Nepripada mi to nijak strasne za to, ze se nemusim strachovat, jestli na mne vybyde nadstandart ci nikoliv a ja pak budu nucena travit cas s nejakou cizi rodickou a jejim ditetem, na coz fakt nejsem zvedava.Sveho doktora budu znat predem, manzel bude pochopitelne se mnou atd. Nevim jak jinde, ale v Praze se bezne plati za vlastniho doktora pri porodu v normalni porodnici kolem 15tisic, takze mi tato cena prijde dobra. Kazdopadne v dubnu vam napisu vic :-))
Alena 3 děti (10 , 6 , 3 roky)
  • 
11.1.2005 22:06:56
Ahoj všem!
Já už mám sice už odroděno,ale nedávno jsem se zajímala o to,jak to v MEDĚ chodí s běžnou gynekologickou péčí.Na můj dotaz,jak to tam vůbec chodí a zda se platí nějaký registrační poplatek a podobně mi přišla tato odpověď:

Dobry den,
pri kazde navsteve uctujeme tzv. priplatky za nezdravotnicke sluzby, ktere
jsou v radu desitek korun az stokorun a jsou odstupnovany podle narocnosti
vykonu. Prijdte se nezavazne podivat
S pozdravem xxxx

Tak Vám řeknu,že jsem se toho opravdu hodně dozvěděla!!!
Proč žádná z těchto soukromých společností nemůže nikdy odpovědět na rovinu a né jen v hádankách?

Dáša
  • 
13.2.2003 13:06:41
Ahoj těhulky babulky, zkuste se podívat na porodnici ve Vrchlabí, vím, je to trochu z ruky, ale ty články co jsou v této sekci, jsou fakt super. Maminky to tam popisují jako absolutní orgasmus, a prý se tam za porod nic neplatí pouze tatínek u porodu 500 Kč, 500 Kč na den za nadstandartní pokoj (pokud chcete) a směšná suma za stravu pro tatínka. Jestli někdy budu těhotná (jako že chci a moc a co nejdřív) tak balim kufry a jedu do Krkonoš: Pa a štasný rození
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 29 [Dalších 9 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.