Bohumil Novák |
| • |
6.12.2017 17:03:13
Jo, kváskový chleba je fajn, ale starat se o kvásek je horší než o malé dítě. Zvlášť když vás doma není víc strávníků, a péct týden co týden 3 kg chleba je řehole. O dovolené nemluvě ...
|
|
|
28.11.2017 9:52:05
Kdo jednou propadne domácímu kváskovému chlebu,ten je ztracen a nechce si kazit chuť žádným jiným. Cena necena,čas nečas.
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
|
27.11.2017 13:31:13
Souhlasím s tím, že kvalita doma pečeného celozrnného je nesrovnatelná.
Peču taky. Ale čtvrtinové náklady teda určitě nemám ![]() Už jen celozrnné mouky vyjdou výrazně dráž než bílá mouka (a barviva a přídavky, které z toho bílého pečiva "udělají celozrnné") v kupovaném pečivu. Možná čtvrtinové náklady oproti skutečně celozrnnému a pomalu kvašenému pečivu z malých zdravých výživ a bioobchodů, to jo. Ale tam stojí rohlík patnáct korun. |
Irena |
| • |
27.11.2017 12:18:16
Sehnat dobré celozrnné pečivo je v běžném obchodě skoro nemožné. Peču si chléb a bagety sama, z celozrnné mouky. Doporučuji, náklady 1/4 proti pečivu v obchodě a podstatně líp chutná.
|
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.