| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Chléb a pečivo v našem jídelníčku

 Příspěvky 14 z 4 
Bohumil Novák
  • 
6.12.2017 17:03:13
Jo, kváskový chleba je fajn, ale starat se o kvásek je horší než o malé dítě. Zvlášť když vás doma není víc strávníků, a péct týden co týden 3 kg chleba je řehole. O dovolené nemluvě ...
28.11.2017 9:52:05
Kdo jednou propadne domácímu kváskovému chlebu,ten je ztracen a nechce si kazit chuť žádným jiným. Cena necena,čas nečas.
Kopřiva Dvoudomá
27.11.2017 13:31:13
Souhlasím s tím, že kvalita doma pečeného celozrnného je nesrovnatelná.
Peču taky.
Ale čtvrtinové náklady teda určitě nemám :-)
Už jen celozrnné mouky vyjdou výrazně dráž než bílá mouka (a barviva a přídavky, které z toho bílého pečiva "udělají celozrnné") v kupovaném pečivu.

Možná čtvrtinové náklady oproti skutečně celozrnnému a pomalu kvašenému pečivu z malých zdravých výživ a bioobchodů, to jo. Ale tam stojí rohlík patnáct korun.
Irena
  • 
27.11.2017 12:18:16
Sehnat dobré celozrnné pečivo je v běžném obchodě skoro nemožné. Peču si chléb a bagety sama, z celozrnné mouky. Doporučuji, náklady 1/4 proti pečivu v obchodě a podstatně líp chutná.
 Příspěvky 14 z 4 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.