| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k porodnici Nemocnice Slaný

 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]
Simona
  • 
25.8.2016 12:59:53
Rodila jsem v této porodnici v roce 2007 a byl to horor. Měla jsem smůlu na porodní asistentku gestapačku - jak ta na mě byla zlá a nepříjemná si neumíte přestavit. Lékař, který sem tam přišel nakouknout, byl v pohodě, ale ta ..... by mě s chutí fackovala, kdyby u porodu nebyl manžel. Nevěřila bych, že je možné v nemocnici tak sprosté a hnusné zacházení s nastávající maminkou. Nechala jsem se nalákat řečma o rodinné porodnici atd, keci v kleci. Celá porodnice hnusná, zastaralá, vložky byly na chodbě, kde seděli tatínci na návštěvě, to bylo opravdu velmi hloupé. Také nelze pominout velké množství menšinových spoluobčanů, ale za to ta porodnice nemůže. 2014 porod v "továrně Motol" - musím říct, že tak dobré a profesionální zacházení jsem si neuměla ani představit. Jako z amerických filmů. Krásné porodní pokoje, personál opravdu profi. Takže malou rodinnou porodnice Slaný určitě nedoporučuji, jeďte do továrny.
R+2
16.3.2012 16:39:48
rodila jsem ve Slaném v prosinci 2011 a myslím, že je o lidech, je zde pár doktorů, kterých je třeba ptát se, jiní vysvětlí sami od sebe. Dětského dr jsem viděla poprvé a naposledy při propouštění, při porodu nevím, nevnímala jsem kdo mimi ošetřuje, ale myslím že tam byla sestra. Na Hekárně jsem strávila 3 dny~q~, rodičky byly spokojené, jen jedna brblala když přestala téct v noci teplá voda ( vypínají kotel z úsprných důvodů) Rodil mě primář, sloužil sám, za noc jsme porodily 3 a neslyšela jsem jediné křivé slovo, anesteziolog na epidurál přišel snad do 10 minut ( byl to fešák). Miminko jsem dostala na břicho hned po porodu. Strava klasická nemocniční, něco výborné něco UHO - něvěřila jsem, že jde udělat UHO polévka ~w~~e~
Porod do vody - jedna PA mi říkala, že za 3 roky co tam slouží nepamatuje na své službě porod do vody. Nadruhou stranu jsou to lékaři šikovní, když měli silně obézní rodičku neschopnou pohybu ( kontrakce + tlouštka) z porodních sálů na operační na CS, tak dokázali přestěhovat operační na porodní. Operační sály jsou o patro níž ~t~~t~~t~
Nově má porodnice ve Slaném udělaný profil na FB, odpoví každý dotaz, reagují na podměty.
11.7.2011 9:58:54
Já ve Slaném rodila dvakrát (2003 a 2010) a nemohu si stěžovat. ~R^ ~g~ ~R^
U prvního porodu jsem byla sama a u druhého byl už manžel. Po druhé to bylo o dost jiné než poprvé. Přijde mi, že změnili přístup. Manžel dostal slušivý obleček, knížku pro miminko a zaplatil 1000 Kč.~b~
Již dvě hodiny po porodu jsem měla miminko ~p~ u sebe na pokoji, skoro všechny dětské sestry byly moc milé a ochotné. Až na pár výjimek, ale tomu se nevyhnou. ~;)
Kdyby malej nedostal 4 den od porodu žloutenku, šli by jsme domů. ~7~ Kvůli žloutence ho dávali 12 hodin pod modré světlo a další den jsme šli domu.
Na dokrmová už také názor změnili. Momentálně jsou zastánci kojení a nutí bohužel ke kojení i maminky, které kojit nemohou a nebo nechtějí. Ale moc záleží jaká sestra má momentálně službu.
Od 1.6.2011 zrušili dětskou pohotovost, ale na vliv porodnice a dětského oddělení to naštěstí vliv nemá.
  • 
6.4.2011 11:04:12
Rodila jsem zde před 9 lety a nemohu si porodnici ve Slaném vynachválit.Letos jsem byla zde na gynekologii a opět vše super,jinam už bych nikdy nešla.
Petroslavinka
18.6.2010 12:27:03
Jaké máte zkušennosti s porody do vody v této porodnici? Předem moc děkuji za odpověď.Petra Chrástecká
Radka Kubánková, 2 dcery
  • 
26.1.2010 21:05:29
Chci se podělit o zkušenost s porodnicí ve Slaném. Rodila jsem tam obě své dcery 2006 2009 a můžu říct, že jsem byla maximálně spokojená. Personál je velmi milý, vstřícný a zároveň nevtíravý ( por.asist. Petra Karasová byla skvělá!!!). Pokud si potrpíte na extra přirozený porod a luxusní prostředí, tak to nebude tak úplně pro vás, ale pokud vám jde o přístup a péči pro vaše dítě v menší rodinnější porodnici, pak doporučuji.
Krhoun
20.1.2010 22:25:17
Tam je víc nesrovnalostí. Pokud vím, tak v nemocnici ve Slaném by měli provozovat i alternativní porod jako je porod do vody.
4.3.2009 15:16:34
Omluovám se, ale tohle jsem neměla přesně namysli. Kojení jsem zvládla jednou, snad to zvládnu i podruhé. Zajímá mě spíš přístup lékařů a sester. Ráda bych porodila své druhé dítě někde, kde nebude ohrožováno na životě, kde nebudou doktoři soupeřit o to kdo je lepší a měnit vám každý den diagnozu, termín porodu podle služby a zneužívat vás ke svým sporům. Kde poznají včas komplikace a kde nebudou řídit oddělění sestry gynekologie. Jak říkám, je to už dlouho a personál je již jiný, proto to nemá cenu podrobněji rozebírat a někomu tak škodit. Např. na sestry a doktory na novorozenecké JIP si nemohu stěžovat. Ráda bych se ale dozvěděla od někoho, kdo rodil v poslední době ve Slaném popř. v Kladně jaká je lékařská péče v případě komplikací apod. Ne jaké jsou sprchy a jak vaří.~w~ Díky za pomoc a pochopení.
rafaja
3.3.2009 18:50:28
mám podobnou zkušenost jako Pavla s Lucinkou ..tedy ve Slaném jsem nerodila, ale "bojovala" jsem nedávno za sestru, která narazila na naprostou neprofesionálnost ze strany dětské !hlavní! sestry co se týká kojení (vpáčené bradavky - vynadala jí, neporadila, ihned učila umělé krmení, navíc za žádnou cenu nevpustila návštěvu mimo návštěvní dobu-ani návštěvu která jí chtěl aporadit s kojením a uklidnit ji / brečící, 5hodin po porodu)...všechny kamarádky co ve slaném rodily odcházely s návodem na dokrmování, naprosto nepoučené o správném kojení~Rv

já rodila v kladně a mám stejné bradavky jako sestra, sestřičky mě všechno naučily a poradily jsme si i bez speciálních pomůcek, porod proběhl naprosto bez potíží, líbilo se mi tam a vrátím se do kladna znovu
3.3.2009 18:24:01
Dobrý den, přestože jsem rodila již před 9 lety v Kladně, stále mám živé vzpomínky, a přestože už personál bude nejspíš jiný, ráda bych zvolila jinou porodnici, a to ve Slaném. Můžete mi prosím někdo, kdo aktuálně rodil ve Slaném říci, jak to zde chodí např. při zjištění novorozenecké žloutenky /není zde JIP/ a zda jsou všechny děti u matek /k tomu jsem našla rozporuplné informace/. Předem moc děkuji
 Příspěvky 110 z 62 [Dalších 52 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.