| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

17.1.2022 17:23:38 ~•~Missy~•~

Re: Nepůsobí na vás ministr Válek trochu legračně?

Monty, normálně by se žít už dávno mohlo, kdyby se chtělo. Proděláno máme dost, proočkováno máme dost. V Portugalsku, v Irsku, v Dánsku, všude proočkováno víc než tady a uvolňují tam něco? O Francii, Německu, Rakousku, Austrálii se raději zmiňovat nebudu. A třeba v Polsku se žije normálně proč? Slibovali až tohle, až onohle a my bychom fakt strašně chtěli návrat k normálu, ale nejde to, protože tohle a onohle a tak furt dokola.
Říkalo se, že buď prodělat nemoc nebo očkování. Úplně na začátku. A dneska kdo nemá pomalu tři tečky nebo je déle než půl roku po nemoci, neexistuje. Říkalo se, že nikdo na očko nebude tlačit, lidi nebudou segregovaní, nebude jim nic odpíráno a jaká je realita?
Já chápu frustraci očkovaných, oni udělali, co chtěla strana a vláda, protože se slíbilo, že tím to skončí. A ono to tím nekončí a háže se to na neočkované. Být na místě očkovaných, jsem vzteklá do bezvědomí. Ale na vládu, nikoliv na spoluobčany. Já chtěla s očkováním zkraje jen trochu počkat, až omrknu, co se bude dít. A to že teda zírám.
Kolem sebe mám očko bez následků a s následky, po prodělání nemoci i bez, neočko po prodělání nemoci až na výjimku jednu všichni hladký průběh. Lidi, které osobně znám. Nerozporuju hoaxy, ale já píšu, co vidím ve svém okolí.
Odpovědět

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

Všechna témata

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.