troposfera36 |
|
(30.1.2020 22:55:38) Koupila jsem si predvarenou vakuovanou cervenou repu. Ale jsem absolutne bezradna, co s tim. Poradite? Dekuju.
|
kysnutá knedla |
|
(30.1.2020 23:02:47) Nasrúhať či nakrájať a v túto chvíľu mi nenapadá jedlo, kam by nešla strčiť.
|
|
Půlka psa |
|
(30.1.2020 23:03:19) Hlavně to nedávej do boršče. To nefunguje. (Osobní zkušenost, když jsem taky nevěděla, co s tím.)
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(31.1.2020 8:30:29) jak nefunguje v boršči? já se na to akorát chystala o víkendu... normálně dávám nakládanou řepu, ale už došla a nechce se mi kupovat (ve většině kupované nakládané zeleniny jsou sladidla a ty nemůžu), tak jsem hodlala dát vařenou vakuovanou
|
|
Monika |
|
(31.1.2020 9:01:24) Kamarádka ruské národnosti tuhle řepu do boršče normálně používá, prý je to stejné, jako když vaříš doma, jen ušetříš dvě hodiny vaření. Prý jde boršč dobře i z nakládané sladkokyselé řepy, protože stejně by se jinak okyseloval i sladil ...
|
|
Citronove koliesko |
|
(31.1.2020 11:39:45) Tak do boršču dávam buď varenú na konci (len prevrieť), alebo surovú a to varím dlhšie. Robím len zeleninový boršč a teda rozdiel necítim (mňam asi si ho uvarím)
Inak ešte nastrúhať s chrenom (ochutiť nálevom soľ, ocot, kmín) a ako príloha ku francuzskym zemiakom. Cviklové guľky - receptov je plný internet A potom ešte ako "šalát" carpaccio
|
|
Yuki 00,03,07 |
|
(4.2.2020 17:40:32) proč by mělo cokoliv nefungovat?
mám recept na boršč z Ukrajiny, řepu dávám buď sterilovanou nebo ji uvařím s trochou soli, cukru a octa, dávám ji hotovou do hotovýho zbytku polívky, už dohromady nevařím
takže kdybych měla převařenou řepu, asi bych ji nastrouhala a dovařila s tím cukrem, solí a octem, nemusela bych ji loupat a vařit potom tak dlouho
když jsem vařila jednou řepu přímo v ostatní polívce, nebylo to ono
|
troposfera36 |
|
(7.2.2020 19:31:28) Valkyro, prosim, asi uplne blby dotaz. Ale jak se vari ta repa ? Dneska jsem videla v obchode sitku s asi 5-7 malyma repama ( velikost zhruba jako ty vakuovane ). Kdy se to loupe? Hned, nebo po uvareni? A jak dlouho se to vari?
|
Bouřka |
|
(7.2.2020 19:41:50) Vaří se to podle velikosti, ale poměrně dlouho. A lepší je to upéct, to trvá nejméně hodinu. Většinou se balí do alobalu. Do výsledku by měla jít snadno zapíchnout vidlička. Loupe se tepelně upravená. Já jí teda nejraději hodím do pomalého hrnce přes noc a je vystaráno.
|
|
|
|
|
|