černá kočka a dva kluci |
|
(26.3.2019 16:22:12) Ahoj, prosím poraďte osvědčené fígle
|
Ruth |
|
(26.3.2019 17:38:07) Nechat v něm povařit pár oloupaných brambor vcelku. Měly by natáhnout do sebe ostrost.
|
Li. |
|
(27.3.2019 8:29:38) Zajímavé. Já myslela, že brambory do sebe natahují sůl, což mi i fyzikálně dává smysl. O ostrosti jsem dosud neslyšela. Fakt to funguje?
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(27.3.2019 8:41:24) řekla bych, že brambory do sebe nenatáhnou ostrost, ale spíš svou neutrální chutí "naředí" guláš a ostrost je méně výrazná... jinak já bych přidala na talíř kopeček zakysané smetany - ostrost se zjemní...
|
Li. |
|
(27.3.2019 9:27:39) Tak jestli to brambory jen "naředí", tak je zbytečné házet je do hrnce s gulášem ne? Stejnou službu udělá každá jiná příloha na talíři.
|
Li. |
|
(27.3.2019 9:28:28) https://www.womanonly.cz/vime-jak-zachranit-presolene-jidlo-a-dalsi-preslapy-v-kuchyni/
|
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(27.3.2019 9:38:53) Ta vyvařená brambora se vyhodí. To se nejí jako příloha.
|
|
|
|
|
|
Karkulína |
|
(26.3.2019 17:50:23) Naředit vodou a následně zahustit.
|
|
Hr.ouda |
|
(26.3.2019 19:35:28) pár čtverečků hořké čokolády
|
|
Pruhovaná |
|
(26.3.2019 19:35:46) Odebrat co nejvíc šťávy (nebo dle pocitu), vyrobit novou buď z vývaru nebo i z té kostičky. Není to sice ono, ale nic jinýho nepomůže.
|
|
|