Len |
|
(7.6.2018 22:58:51) Rohliky nechavam vzdy pres noc kynout umotane v lednici, pecu rano.
S waflema nemam zkusenost.
|
Len |
|
(7.6.2018 23:06:27) Zefyr, ty moje nepripominaji rohliky z obchodu, spis z nejake male pekarny. Po pul roce mimo dostupnost ceskych rohliku tim vezmou zavdek i moje deti
Na 8ks 128g vlazne vody 10g oleje 5g soli 150g polohrube mouky 100g hladke mouky 1/2 lzicky drozdi (suseneho) 1/2 lzicky cukru
Necham vykynout, umotam, strcim do lednice. Nenechavam kynout mimo lednici, ono to pak nakyne moc.
|
Len |
|
(7.6.2018 23:08:07) A osm kusu je to proto, ze vic se mi do lednice na plech nevejde Puvodni recept byl asi dvojnasobny, nepamatuju si, delam je takhle uz deset let.
|
|
Len |
|
(7.6.2018 23:14:43) Zefyr, to chapu. Moje dite bohuzel hodne dlouho odmitalo pecivo jineho tvaru, takze mam natrenovano. Ale ted uz delavam jen na vikend, svatecne. Pred par lety jsem je motala denne. I kdyz, dneska jsem udelala osm kousku pizzy, navztekala jsem se s tim vic nez s rohlikama
|
|
|
|