Monika |
|
(28.2.2018 21:44:20) Situaci, kdy v práci nechodím na obědy (mohla bych, ale nechce se mi tomu dávat hlavně čas a ani moc peníze), řeším dvěma způsoby: 1) Pokud zbude něco z víkendu, případně i všední večeře, co je vhodné k ohřátí, beru si to 2) Pokud nezbyde, jím k obědu pečivo s něčím (sýr, šunka, vejce ... a zelenina) a protože teplé jídlo potřebuju, donutí mě to pak něco uvařit večer, samozřejmě pro všechny (polévku, těstoviny na sto způsobů, bramboráky, maso na rychlo a pod.). Není to úplně optimální (raději bych teplý oběd každý den), ale abych kuchtala něco jenom kvůli svému obědu na druhý den, to se mi fakt nechce, nehledě na to, že příprava jídel, která jsou dobrá ohřátá, většinou zabere hodně času
|
Bberi |
|
(28.2.2018 21:50:37) Moniko:dělám dvanáctky,takže teplé jídlo v práci potřebuji,když nemám teplé jídlo,aspoň 1x za den,tak jsem nedojezená. Vařit si večer po dvanáctce to se mi opravdu nechce.
|
Evelyn1968,2děti |
|
(28.2.2018 21:57:09) Taky si vařím v předvečer, buď s sebou do práce nebo k rychlému ohřátí doma, když přijdu brzy, ve tři. Navařím pro všechny, dám do lednice, kdo jak přijde domů a má hlad, tak si vezme.
|
|
Monika |
|
(28.2.2018 22:08:24) No, jo, tak já jsem v práci obvykle tak 6-7 hodin (oficiálně 6, tj. nemusím mít pauzu, tj. jím jen tak něco rychlého u počítače, abych raději mohla dřív vypadnout). Při dvanáctkách máš ale zase mezi směnami volné celé dny, tak to bych asi holt v ty "volné" dny vařila nějaká "ohřívací jídla" a brala si je pak do práce (případně i zmrazila víc porcí "do foroty"). Teplé jídlo taky potřebuju.
|
TaJ |
|
(28.2.2018 23:38:00) Moniko, přesně takhle to děláme, pracuju už spoustu let na dlouhý/krátký týden - dvanáctky a přesně, pokud nejdu do práce, tak první den třeba vaříme spíš ta "neohřívací" jídla, která nejsou ohřátá tak dobrá, nebo to prostě moc nejde a den před tím, než jdu do práce, děláme jídlo, které se dá i ohřát...manžel obědvá doma, takže děláme při večeři dvě porce navíc - já si to vezmu do práce, on si to sní, když dorazí domů...
|
|
|
|
|