Bouřka |
|
(3.2.2018 19:27:05) Ale vcelku jo, ono toho léty je čím dál míň, protože děti kořeněné nerady, takže toho používám málo a postupně jsem to povyhazovala, jak už to bylo moc starý. Mám košíček, v jedný řadě to hojně používaný, v druhý to méně. Extra je akorát kmín, toho padne hodně do chleba, takže kupuju velké množství. Věci na pečení mají svůj košíček ve špajzu, ty nejsou třeba tak často.
|
Bouřka |
|
(3.2.2018 19:30:14) Jinak umím si představit, že až se konečně jednou dočkám stabilní kuchyně, tak si pořídím nějaké pěkné kořenky na to nejčastěji používané a budu to mít přímo na lince nebo na nějaké poličce, a ten zbytek někde ve skříňce.
|
Analfabeta |
|
(3.2.2018 20:34:26) O tom jsem kdysi uvažovala, alekoření by nemělo být na světle. Tak mám na koření šuplík a v něm koření ve skleničkách od dětské výživy. Z počítače jsem si vyjela etikety kulaté na víčka a obdélníkové na boky. Problémem jsou směsi, tam když to přesypu z pytlíku, tak dám dovnitř lísteček se složením směsi (to odstřihnu z toho pytlíku), protože některé směsi jsou třeba se olí, stejná směs od jiného výrobce je bez soli apod. Potřeby na pečení mám ve špajzu, v krabici menší krabičky a tam jsou prdopeče, vancukry, pudinkové prášky, solamyly, ale třeba i kokos a další. O patro níž jsou mouky, cukr a rejže. Já to mám ve špajzu víceméně tématicky, na zemi třeba octy, oleje a vína, pak je tam úsek s nudlema, marmeládama, kompotama, sardinkama a jinýma slanýma plechovkama atd.
|
|
|
|