Cimbur |
|
(25.12.2017 10:04:46) Tak jsem kapra naložila do mléka, pracně stahla z kůže naporcovane a podélně hluboko narezane filety. Byla to dřina. Pak je omyla, vyměnila mléko, nechala dalších nekolik hodin. Pak jsem sla a nakrajela a naložila do česneku kus pěkné krkovice. Pak si nachystala do rendliku trochu oleje a do misek po troskach ingredience na obalovani. Obalila jeden filet a,usmazila. Smrděl jak kotel v pekle. Dehet. Tak jsem vyhodila kontaminovany olej i vejce, mouku a strouhanku a na velké pánvi usmazila krkovici. Jesteze polivka byla rybí, z lososa. Poprvé v zivote Vánoce bez kapra.
|
*Kate |
|
(25.12.2017 10:27:14) Uf, strasna historka. Ale: Já jsem obalila všechny kousky kapra k tomu urcene a teprve při posledním jsem si přiznala, že to obaluju ve zkazenem vajíčku. Sice mi to smrdělo po celou dobu, ale nějak jsem to odmítala vzít na vědomí. Ale měli jsme ještě jednoho kapra určeného na jinou úpravu, tak jsem část odebrala. Poprvé nám po stedrem večeru skoro nic nezbylo. Poučení : když to smrdí, musí to pryc, hned .
|
|
K_at |
|
(25.12.2017 10:44:46) Ty vado, Cimbur, ty jsi masochista! Pric jsi to rovnou nevyhazela?
|
|
Z+2 |
|
(25.12.2017 10:51:06) Myslíš,že to byl dobře vynaložený čas na tenhle experiment?
|
lesley |
|
(26.12.2017 22:40:27) Cimbur pevně doufám, že sis neodpustila ten jeden usmažený kousek naservírovat manželovi ? Vážně ostatním z práce ty ryby nesmrděli? Dehet, to je divný, to snad byla voda, kterou se vymyl kotel nebo komín? Dehtem asi smrdí jedině ten mastný sazový nános ze spalování.
|
|
|
|