Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(17.9.2017 15:21:31) Chutná kunín čokoládová. Prosím ty, co si jí vaří doma o recept. Zkoušela jsem to mockrát, v hrnci, v pekárně, ze speciální rýže, z obyčejný. Pokaždý byl výsledek stejný, hnusný. Prostě rrýže plovoucí v mlíce. Dekuji predem.
|
Ropucha + 2 |
|
(17.9.2017 15:56:36) Inko, musíš to dlouho vařit a dát správný poměr rýže a mléka. Raději méně mléka a během vaření dolévat a ředit.
|
|
Len |
|
(17.9.2017 16:35:08) Inko, prave ji mam v pekarne, davam stejne pomery jako na ovesnou kasi, takze na porci 40g ryze (kupuji ryzi dezertni a nebo rissotovou) a 210ml mleka. Pridavam lzicku masla, lzicku cukru a spetku soli. Necham to projet cely program na dzem, na me pekarne 2,5hodiny. Ryzi pred nasypanim do mleka prolevam horkou vodou. Vetsinou nejim horkou, dam do sklenicek a po schladnuti do lednice, jim s ovocem a javorakem, nebo medem. Ale horka je take vyborna.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(17.9.2017 16:52:05) Děkuji, zkusím.
|
|
|
|