| Fridolína | 
 |
(8.8.2014 9:43:35) Tak nakonec to je t-bone v celku. Díky Bohu, nad ranem jsem nemohla dospat z hrůzy, že toho bude 30 kg. Při ceně 290 za kg jsem se rosila o 106. Angrešte, jak bys to upekla?
|
| angrešt |
 |
(8.8.2014 22:07:29) Aha, tak to už má logiku a chápu, jak to bylo z toho zvířete uťato. Ale nikdy jsem takový kus doma neměla, nevím. Asi bych k tomu přistupobvala jako ke kříženci roastbeefu a rib roast, tj. naložila bych, ale pak kvůli těm kostem by to asi nešlo opéci jako roastbeef, tak bych to zprudka zapekla, jako se zapéká rib roast, a pak pomaleji dopékala s teploměrem do masa. Ale fakt nevím, pro mě velmi nezvyklý řez masa. Možná by Ti poradila Len, ta tu myslím párkrát psala, jak ji rozčilují různé varianty sunday roast týden co týden
|
|
|