(11.5.2014 19:31:39) Chtěla bych trochu prohnat má střeva . Ta uvažuji o namáčení do vody a následném vypití. Ale nevím zda celá nebo je pomlít, zda do studené či horké vody. Uvítám radu jak na to
(11.5.2014 20:48:54) Pro mě tedy byl nepřekonatelný problém ten sliz samotný pozřít . Dávám ho do chleba suché nebo povařené ve vodě do koláčů mj. jako náhradu vajec.
(11.5.2014 19:57:06) Teď nedávno jsem řešila zácpu, zkusila jsem lněný semínko - funguje. Tři kávový lžičky semínka jsem spařila horkou vodou z konvice, asi 50 ml, pomixovala trochu tyčákem, nechala trochu vystydnout a zamíchala do oříškovýho jogurtu. Dalo se to jíst :)
(11.5.2014 22:35:09) Mleté v chlebu. Nemletá semínka akorát projdou zažívacím traktem a tělo si z nich nic nevezme. Takže buď namlít (ne do zásoby) nebo řádně rozkousat, což je poněkud obtížné, jsou-li součástí jiného jídla. A pozor na množství, nejíst toho moc (kyanidové sloučeniny a fytoestrogeny).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.