(18.7.2013 11:20:09) Ráda bych zkusila kuřecí stripsy jako mají v KFC. Už jsem vyčetla, že je dobré kuřec.masíčko se naložit do podmaslí, které je okořeněné a osolené na den. Pak je prý maso křehčí no a pak budto smíchat 200g mouky s 1 vajíčkem, prý vznikne jakási žmolenka v které se to obalí a pak smaží, právě ta žmolenka vytvoří roztřepený křupavý efekt. Nebo smíchat srouhannku s rozdrcenými cornlakesy. Máte s tím některá z vás zkušennost, a nebo to jde ještě jinak? Díky za návrhy
(18.7.2013 15:27:24) Mě by ani nehlo se s tím patlat, ale můj muž je mlsná huba a není línej se postavit k plotně... vyzkoušel něco podobného - myslím, že to nebylo nízkokalorické - ale dobrý.
Já zkoušela ten druhý recept, smažení v hrnci a byly moc dobré. okořenila jsem jen málo, my to tolik pálivé nemusíme. To patlání bylo hrozné. Navíc jsem smažila křidýlka s kostma jen na pánvi a občas to velmi prudce prsklo (spíš bouchlo), že jsem z toho pak byla zralá na blázinec .
To smažení v troubě je docela zajímavé, takhle dělá dcera kuře v cornflaksech, vůbec olej nepoužívá a také jsou dobré.
(27.7.2014 5:53:04) pekny recept... opravdu pekna variace. pro pouziti ve fastfoodech vsak nemozne... lide strasne porat premysli jak tto tam asi v tom kcf delaji ze je to tak skvele... reknu jen 3 veci 1. tlakovy friťák, a hlavne-,,kuřecí spodní filety,, žadný pulkilový kuř. prso přes celej talíř! 2. misto spousty bylin a koreni (nebo podmasli a ruznych namletych lupinku) spousta chemie :-( ;-) ,,lidi fakt si myslite ze maji cas v kfc pripravovat kurata takhle slozite? fast food (takze co nejjednodusejc a nejrychlejc),, lidi maji tendenci za honbou za dosaazenim stejne chute a krupavosti, na recept nabalovat a nabalavoat ingredience ktere dle jejich nazoru zaruci presne ten vysledek jako u okenka v kfc... PS: mensi vsuvka : na totoznou chut,vzhled a konzistenci zapomente!!!!!! proste to doma neudelate protoze k tomu nemate prostredky!!! pokud se spokojite s cca 95% autenticností na netu je jen tak zhruba 1 recept z 50 co se priblizuje originalu. na odkazu nize naleznete tak z 97% autenticky, jednoduchy recept. ty 3% proste nikdo nedoladi co se 100% presneho nadavkovani jednotliveho koreni (a hlavne chemie MSG) ale zarucuju! ze nepoznate rozdil od koupenych! i kdyby ste je polozili vedle sebe a postupne ochutnali, nebudete vedet ktery je koupeny!!! navic je to video recept a je jednoduchy a nenakladny takze za zkousku nic nedate ;-) 3. a treti posledni vec z fast food provozoven: jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost, rychlost!!, levnost, rychlost!! a proboha projednou a navždy-žádný lupínky, podmáslí a podobný kraviny!!!!! autorovi se omlouvám za vpád do diskusek jinak dobrému receptu... odkaz na autentický recept: https://www.youtube.com/channel/UC5eBgYUxMQxR8YgpP8qRh0Q
(27.7.2014 5:51:03) pekny recept... opravdu pekna variace. pro pouziti ve fastfoodech vsak nemozne... lide strasne porat premysli jak tto tam asi v tom kcf delaji ze je to tak skvele... reknu jen 3 veci 1. tlakovy friťák, a hlavne-,,kuřecí spodní filety,, žadný pulkilový kuř. prso přes celej talíř! 2. misto spousty bylin a koreni (nebo podmasli a ruznych namletych lupinku) spousta chemie :-( ;-) ,,lidi fakt si myslite ze maji cas v kfc pripravovat kurata takhle slozite? fast food (takze co nejjednodusejc a nejrychlejc),, lidi maji tendenci za honbou za dosaazenim stejne chute a krupavosti, na recept nabalovat a nabalavoat ingredience ktere dle jejich nazoru zaruci presne ten vysledek jako u okenka v kfc... PS: mensi vsuvka : na totoznou chut,vzhled a konzistenci zapomente!!!!!! proste to doma neudelate protoze k tomu nemate prostredky!!! pokud se spokojite s cca 95% autenticností na netu je jen tak zhruba 1 recept z 50 co se priblizuje originalu. na odkazu nize naleznete tak z 97% autenticky, jednoduchy recept. ty 3% proste nikdo nedoladi co se 100% presneho nadavkovani jednotliveho koreni (a hlavne chemie MSG) ale zarucuju! ze nepoznate rozdil od koupenych! i kdyby ste je polozili vedle sebe a postupne ochutnali, nebudete vedet ktery je koupeny!!! navic je to video recept a je jednoduchy a nenakladny takze za zkousku nic nedate ;-) 3. a treti posledni vec z fast food provozoven: jednoduchost, jednoduchost, jednoduchost, rychlost!!, levnost, rychlost!! a proboha projednou a navždy-žádný lupínky, podmáslí a podobný kraviny!!!!! autorovi se omlouvám za vpád do diskusek jinak dobrému receptu... odkaz na autentický recept: https://www.youtube.com/channel/UC5eBgYUxMQxR8YgpP8qRh0Q
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.