| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Běžíme na hrad: Točník

Volnočasový běžecký seriál Běžíme na hrad v sobě kombinuje sport, poznávání hradů i skvělou rodinnou aktivitu v přírodě. Pro účastníky z řad závodníků, rekreačních běžců i jejich rodin jsou připraveny běhy pro všechny věkové kategorie.
Kdy:12.5.2018
Kde:Hrad Točník Točník 1 267 51 Zdice
Region:Beroun
Popis:Volnočasový běžecký seriál Běžíme na hrad v sobě kombinuje sport, poznávání hradů i skvělou rodinnou aktivitu v přírodě. Pro účastníky z řad závodníků, rekreačních běžců i jejich rodin jsou připraveny běhy pro všechny věkové kategorie. Dospělí si zazávodí na pěti a patnáctikilometrové trati. Pro děti jsou to závody na vzdálenosti 100, 300, 600 a 1200 metrů. Start prvního závodu pro děti je připraven na 11 hodin, závody na 5 a 15 km startují ve 13 hodin a ve 14:30.

Běží celá rodina

Aby nebylo sportovního vyžití málo, v Rodinném běhu od Hypoteční banky, který je už tradiční součástí celé běžecké tour, můžete vyhrát celodenní rodinné vstupné do Aqua Palace Praha nebo do vybraného science centra. Jedinou podmínkou pro registraci je, aby alespoň jeden z rodinného klanu byl mladší 15 let. Každý z členů rodinného týmu může běžet závod podle svého výběru (5 či 15 km), děti vybíhají na trať, o jejíž délce rozhoduje věk závodníka. Vyhrává rodina, která dosáhne nejlepšího hodnocení.

Sportujeme pro sebe ale i pro druhé

Součástí seriálu Běžíme na hrad je i charitativní program Na zdraví pod záštitou Československé obchodní banky. V rámci tohoto projektu má každý, kdo navštíví ČSOB zónu, možnost přispět svým aktivním pohybem a přeměnit jej v dobrý skutek. Pod dohledem profesionálních trenérů z OnlineFitness si mohou návštěvníci vyzkoušet kolik dřepů, kliků nebo sed-lehů zvládnou udělat za 2 minuty. Výtěžek z akce poputuje na projekt Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové. V letošním roce budou zájemci pomáhat Michalovi, který miluje sport a potřebuje nový vozíček. Částka, kterou se budou snažit organizátoři vybrat, je 50 tisíc korun. U stánku si přijdou na své i děti, které si budou moci vyzkoušet některou z kreativních dílen a odnést si domů i vzpomínku, jež si sami vytvoří.

Seriál Běžíme na hrad bude během léta pokračovat v okolí dalších čtyř hradů po celé České republice, které nabízí jak atraktivní historická prostředí, tak i krásnou okolní přírodu a členitý terén. Hlavním cílem projektu je propojení oblíbeného sportu, historie, kultury, turistiky a aktivit pro celé rodiny. Veškeré bližší informace naleznete na www.bezimenahrad.cz.
Tip:
Další letošní závody: Bouzov: 2. 6. 2018 Kunětická hora: 23. 6. 2018 Loket: 22. 9. 2018 Veveří: 6. 10. 2018
Pořadatel:Běžíme na hrad
WWW:http://www.bezimenahrad.cz/tocnik_h1
Email:info@bezimenahrad.cz
Vložil: Hergeth Tomáš
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.