| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Aprílová retro párty v Aquacentru Šutka s Tranquini®

Aprílová retro párty v Aquacentru Šutka je tu a vy nesmíte chybět! Přijďte 1. 4. 2017 od 17:00 do 21:00 zavzpomínat na „staré dobré“ časy a užijte si RETRO PÁRTY se vším všudy.
Kdy:1.4.2017
Kde:Aquacentrum Šutka Čimická 848/41 182 00 Praha 8
Region:Praha 8
Popis:Spartakiáda, retro módní přehlídka, skákání gumy, foukaná s céčkama, čára, výstava igráčků, walkmenů, retro diskotéka a mnoho dalšího. A to není apríl! Přijďte si užít spoustu zábavy a zasoutěžte si o hodnotné ceny od hlavního sponzora Tranquini®- prémiový funkční nápoj nebo vyhrajte volné vstupy do Aquacentra Šutka či Beachklubu Ládví.

Apríl, zábava a smích patří k sobě, a proto neváhejte a přijďte si užít mnoho zábavy na naši Aprílovou retro párty v Aquacentru Šutka. V sobotu 1. 4. 2017 můžete zavzpomínat na časy minulé a užít si vzpomínkovou retro diskotéku, vyzkoušet své znalosti v retro kvízu, zasoutěžit si ve foukané s céčkama, čáře, skákání gumy, zacvičit si spartakiádu nebo si jen užít výstavu walkmanů, igráčků či dobové módy. Po celý večer budeme hrát hity 80. – 90. let.
Díky hlavnímu sponzoru akce prémiovému funkčnímu nápoji Tranquini® si budeme moci odpočinout v relax zóně a ochutnat blahodárný nápoj složený z přírodních ingrediencí. Tranquini hraje výraznou roli při aktivním odpočinku. Tento prémiový nápoj je možné konzumovat kdykoliv během dne, zejména pak v těchto relaxačních situacích: vyrovnání běžného každodenního stresu, podpora již probíhajících relaxačně-indukčních aktivit, načerpání duševních sil před důležitými výkony, jakými je například prezentace před velkou skupinou posluchačů, důležitými pracovními schůzkami či významnými zkouškami.
Vezměte tedy své přátele, kamarády, blízké, přijďte zavzpomínat na naši Aprílovou retro párty a užijte si společné chvíle v našem aquaparku, ve wellness či vířivce, dvou finských saunách či parních lázních nebo v 50m bazénu. To vše v areálu Aquacentrum Šutka, Čimická 848/41, Praha 8. Těšíme se na Vás! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného.
Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.


Kontakt pro média:
Monika Švarcová | TRADE CENTRE PRAHA
mobil: +420 725 997 761
e-mail: marketing@tcp-as.cz

Kamil Chalupa | CHM Communications
mobil: +420 602 865 834
e-mail: chalupa@chmc.cz

TRADE CENTRE PRAHA
Společnost TRADE CENTRE PRAHA již více než 25 let úspěšně zajišťuje správu zejména památkově chráněných nemovitostí ve vlastnictví hlavního města Prahy, mezi které například patří pražské náplavky, palác Adria, palác Platýz, Hudební divadlo Karlín, Sovovy Mlýny a mnoho dalších. Více na http://www.tcp-as.cz/.
Mapa:
GPS:50°7'38.363”N, 14°25'58.832”E
WWW:https://www.sutka.eu/
Email:info@sutka.eu
Vložil: Kamil Chalupa
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.