| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Bezpečné letní mlsání

Kurz bezpečné mlsání je určen pro mámy malých dětí, kterým není lhostejné, čím se jejich děti stravují. Rády by své ratolesti udržely dál od cukru a průmyslových cukrovinek, aniž by jim přitom odepřely potřebu sladké chuti, ale možná nevědí, jak na to.
Kdy:25.7.2014
Kde:Brána k dětem - Orlí 17, Brno
Region:Brno-město
Popis:Kdy: 14:00 - 15:30
Cena: 250 Kč

Tento termín bezpečného mlsání už můžeme vesele věnovat létu a letnímu ovoci. Naučíte se připravovat a ochutnáte výborný celozrnný ovocný táč s posýpkou, který vám bude jistě věrným společníkem po celé léto, ovocné agarouny, jež se u dětí těší velké oblibě, dále sladké bábovičky z kukuřičné polenty, ovocný papír a řezy s kokosem a agarovou vrstvou.
Kurz bezpečné mlsání je určen pro mámy malých dětí, kterým není lhostejné, čím se jejich děti stravují. Rády by své ratolesti udržely dál od cukru a průmyslových cukrovinek, aniž by jim přitom odepřely potřebu sladké chuti, ale možná nevědí, jak na to. Na kurzu se dozvědí, jak mohou svým dětem zdravé a přitom chutné dezerty samy připravit. S jakými bezpečnými potravinami lze u přípravy dezertů pracovat, jakými alternativami lze nahradit potraviny problematické (jako jsou cukr, mléko, bílá mouka, vejce apod.). Kurz je provázen malou ochutnávkou několika dezertů, ke kterým se maminky naučí teoretický postup přípravy a po skončení kurzu pak už mohou samy vyzkoušet v teple a bezpečí své kuchyně.

Lektorka:
Jana Habrovcová: „O zdravé stravování jsem se začala zajímat v době, kdy jsem sama jako máma dvou malých dětí stála před rozhodnutím, jak své děti začnu stravovat. Pochopitelně jsem pro ně chtěla jen to nejlepší. Začala jsem číst knihy a navštěvovat prakticky zaměřené kurzy energeticky vyvážené stravy, které mě záhy přiměly k menší revoluci v zaběhlém způsobu stravování. Osobně jsem se zpočátku nejvíce potýkala s tím, jak nahradit právě sladkosti, ke kterým jsem v té době sama dosti tíhla. Proto jsem se s vervou vrhla do zkoušení všeho možného i nemožného a řekla bych, že nejvíce jsem se naučila právě dennodenní praxí ve své kuchyni. Začátky byly možná poněkud obtížné, výsledky mnohdy úsměvné, připálených hrnců až běda, ale jak se říká - trpělivost růže přináší… a tak mě napadlo, že to, co jsem se sama za těch pár let naučila, bych mohla předat dalším podobně smýšlejícím maminkám, kterým stojí za to vařit pro své děti doma třeba i sladkosti.“
WWW:http://www.branakdetem.cz/kurz.php?id=2159
Email:info@branakdetem.cz
Vložil: lusinta
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.