| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Co můžu udělat pro bezpečný a přirozený porod

Radmila Ondráčková, porodní asistentka, od března 2012 spolupráce s Alternativním centrem v Brně - součást gynekologické ambulance MUDr. Šárky Kutálkové.
Kdy:22.7.2014
Kde:Brána k dětem - Orlí 17, Brno
Region:Brno-město
Popis:Začínáme v 16:00 a končíme v 18:00 hod.

Věnuji se těhotným ženám, přípravě k porodu, doprovázení k porodu za podpory homeopatie, poporodní péči o mámu a miminko a výživovému poradenství v oblasti zelených potravin. Zároveň pomáhám ženám, které touží po miminku a mají potíže s otěhotněním.
Je mi ctí ženy provázet v tomto krásném, ale i náročném období života. Pomáhat radou, povzbudit milým slovem. Toto období přináší mnoho nového do života ženy a celé rodiny a já Vás ráda podpořím.
Cítím potřebu poskytovat ženám vedle veškeré zdravotnické péče, která je u nás na vysoké úrovni a díky níž se mohou starat o své fyzické zdraví, možnost poradit se, konzultovat to, co je zajímá, v čem mají nejasnosti. Dříve tuto roli zastávaly terénní porodní asistentky. Doprovázím ženy k porodu se zaměřením na bonding - první kontakt mezi maminkou a dítětem.
Bonding má nesmírný význam v životě maminky i děťátka, právě díky bondingu se vytváří prvotní vzájemný kontakt, spojený s prvním přisátím miminka k prsu a budování základního pocitu důvěry, že svět je bezpečné místo k životu.
Budeme si povídat o tom : co je to bonding a jaký je jeho význam, jak bonding probíhá a jak souvisí s efektivním kojením, o současných možnostech využití ; bondingu v porodnici.
WWW:http://www.branakdetem.cz/kurz.php?id=1871
Email:info@branakdetem.cz
Vložil: lusinta
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.