| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re:Jídelníček na cestách

21.1.2003 16:34:39   Lada Kovářová
Milá Karin,

je to možné, já osobně to praktikuji velice často. Uvařený pokrm dáme do sklenic, pečlivě uzavřeme víčkem a při 100 °C sterilujeme 1 hodinu, poté necháme 1-2 dny odležet při pokojové teplotě 20-25 °C a pak opět sterilujeme při 100 °C hodinu (stačí 45 minut). Na dovolené pokrm ohřejeme a chutný oběd je hotov.

Hodně úspěchů
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Tato poradna již není aktivní - nelze vkládat nové dotazy.

Poslední komentované ze všech poraden


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.