| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jarní ředkvičková pochoutka

S tmavou bagetou nebo slunečnicový chlebem je to výborná, vitamíny nabitá večeře. Je vhodná např. po velikonocích, kdy už vejce všem lezou na nervy - tady je vajíčko celkem schované...
Jarní ředkvičková pochoutka
Suroviny:20 - 30 ředkviček (podle velikosti) • 8 lžic majonézy • 4 vejce natvrdo • stroužek česneku • 1 hlávka salátu • jarní cibulka (tzv. "péra") • sůl • pepř •
Postup:Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce opoupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce osolíme, opepříme a vmícháme lisovaný česnek. Do takto připravené majonézy přidáme nadrobno nasekané (přiznám se, že já je rozňahňám v misce vidličkou) bílky a plátky ředkviček. Talíř vyložíme omytými a okapanými listy salátu a navršíme kopeček ředkvičkové hmoty. Posypeme najemno nakrájenými péry cibulky (což já před focením opoměla... :-) ).
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:8.8.2008 19:19:46
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.