| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re: Kažení vizovického těsta

29.9.2007 18:18:50   Markéta Lukáčová
Milá Hanko,
do vizovického těsta se také přidává trošičku octa a jedlé sody (měřeno na kapky a lžičky). Ten ocet by jako kyselina mohl možná ve Vašem problému, určitě ale nepočítejte s nějakým významným prodloužením trvanlivosti - jde zkrátka o potravinu. Já podobná těsta skladuji v čistých kovových plechovkách v lednici. Protože často pracuji s pšeničným škrobem a také neodhadnu vždy dopředu množství, přikapávám do něho pár kapek Septonexu a skutečně je znát malinké prodloužení času, než se začne v lednici chladit.
Hezké pečení přeje Majka
Názory k dotazu (3 názorů)
Re: Kažení vizovického těsta Irena- 30.9.2007 21:29
Re: Kažení vizovického těsta Hanka 21.10.2007 15:51
*Re: Kažení vizovického těsta Zdenka 26.11.2007 11:30

Tato poradna již není aktivní - nelze vkládat nové dotazy.

Poslední komentované ze všech poraden


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.