| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kořeněné pečené brambory

Kořeněné pečené brambory
Suroviny:1,5 kg malých brambor • 2 lžíce olivového oleje • sůl • pepř • 1 lžičku rozmarýnu a tymiánu • česnek podle chuti • 100 g anglické slaniny • 1 lžičku sladké nebo pálivé mleté papriky • zelenou petrželku •
Postup:Brambory vydrhneme pod tekoucí vodou, osušíme a rozkrájíme na čtvrtky. Plech vyložíme pečicím papírem, potřeme olejem, nasypeme na něj brambory, osolíme je a opepříme, posypeme rozmarýnem, tymiánem a podrcenými stroužky česneku. Zvolna pečeme při střední teplotě cca 20 minut. Pak přidáme na malé kostičky nakrájenou anglickou slaninu, lžičku mleté papriky a dopečeme. Během pečení brambory občas promícháme nebo protřeseme.
Vložil:

*Jola1

Snažilkovský webík
Datum:30.10.2008 14:02:07
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.