| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

CIZRNA PO ŠPANĚLSKU

Suroviny:cizrna - asi šest hrstí z jedné ruky • 1 cibule • 1 mrkev • 200 g hovězího masa na guláš • 100 g slaniny • 2 malé nebo jedna velká nožka klobásy typu čabajka • 1 jelito • kousek masoxu, sůl
Postup:Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrediencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4 díly. Jakmile je cizrna dostatečně měkká, jídlo je hotové. Nezahušťuje se.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:24.9.2008 20:42:23
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.