| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Fasuľa (fazolová polévka)

Výborná fazolová polévka, jejíž chuť ozvláštňují sušené švestky. V některých rodinách bývá součástí slavnostních tabulí na Štědrý den či Velikonoce.
Fasuľa (fazolová polévka)
Suroviny:velké bílé či strakaté fazole, • mrkev, • petržel, • brambory, • vegetu, • sušené švestky, • libový drůbeží párek
Postup:Fazole namočíme a necháme ve vodě přes noc. Druhý den fazole slijeme, přidáme vodu, nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel) a několik sušených švestek a vaříme tak dlouho, až jsou fazole dostatečně měkké. Mezitím si uvaříme brambory a pokrájíme na kostky. Dochutíme vegetou, přidáme nakrájené brambory. Můžeme přidat libový drůbeží párek. Podáváme s chlebem nebo plackami marikľa.
Vložil:

*Romčátka

Projekt Naše romské dítě
Datum:25.8.2008 12:52:24
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.