| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Bílkový krém

Krém na plnění dortů, řezů i vánočního cukroví.
Suroviny:60 g bílků (cca 2 bílky) • 120 g jemného krystalového (či krupicového) cukru • 200 g másla • na ochucení rum, citronový gel nebo jinou příchuť
Postup:Bílky šleháme ve vodní lázni s cukrem do husté pěny. poté necháme pěnu trochu vychladnout a postupně zašleháváme máslo. Když se zapracuje všechno máslo, ještě minutu či dvě krém prošleháme a pak přidáme příchuť a můžeme zdobit či plnit. Pokud dáme zbytek do lednice, krém ztuhne, ale můžeme ho před dalším použitím opět nechat při pokojové teplotě povolit.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:5.1.2020 21:29:42
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.