| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kmínový kapr

Suroviny:600g kapra • mletý a drcený kmín • hladká mouka • 60g sádla • 1 cibule • 100ml smetany ke šlehání • pažitka
Postup:Kapra osolíme.

Do hladké mouky vmícháme drcený a mletý kmín. Obalené porce kapra se opékají na sádle z obou stran a těsně před dokončením se podlijí smetanou anechají se krátce zavařit. Sype se pažitkou a podává se s bramborem.

Vložil:

*Naďa+T+E+P

Červenec2010
Datum:30.10.2010 17:36:40
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.