| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re:Stridor a laryngomalacie

8.12.2015 6:28:37   MUDr. Maja Stříteská
Dobrý den, předpokládám, že syn byl donošený. Pokud již byl na ORL se stridorem vyšetřen a provedena endoskopie hrtanu a vyloučeny vrozené vývojové vady hrtanu a další možné patologie, předpokládám, že se nic nového neděje, nicméně, stejně nebudete mít klid, dokud Vám to nepotvrdí ten, který se již do hrtanu díval , dítě již slyšel a posoudí stav znovu....
Přeju Vám, ať stridor co nejrychleji odezní, ať se již nehorší a máte klid.
MS
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2022 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.