| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Adenotomie

3.12.2009 11:41:03   Jana, syn 3.5
Dobrý den, paní doktorko,
ráda bych znala Váš názor ohledně mého syna (3.5). Trpí častými záněty středouší, ATB měl 3x, jinak Otobacid. Poslední rok sledujeme tympano, snažím se chodit na kontroly vždy alespoň měsíc po proběhlé rýmě, aby to bylo směrodatnější. Kromě jediné kontroly v létě kdy byla křivka C na jednom oušku, je to stále B. Lékař navrhl odstranění nosní mandle, zatím jsme ji kvůli nemoci museli jednou odložit. Chtěla bych se zeptat, jestli by se během operace neměly řešit i ty uši - paracentéza s odsátím? Jaký je předpoklad, že u tak dlouho trvajících potíží s tekutinou v nitrouší se to spraví samo po adenotomií, což tvrdí lékařka na ORL v nemocnici? Nerada bych něco zanedbala a hlavně hnala syna zase na další operaci v CA? Děkuji za Váš čas. Jana
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2020 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.