tisk-hlavicka

Allegro Days jsou tu, ušetřit můžete až 40 %

6.9.2023 Komerční sdělení

Ušetřete až 40 % s akcí Allegro Days.

Kosmetika, hračky i elektronika. Užijte si týden mimořádných slev na nákupní platformě allegro.cz

 

Letos poprvé přichází do České republiky Allegro Days. Oblíbená nákupní akce probíhá v týdnu od 4. do 10. září a přinese tisíce zlevněných produktů z mnoha kategorií na platformě allegro.cz. A přináší tak ideální příležitost, jak vyřešit vánoční dárky s předstihem a ušetřit si prosincový stres.

Nákupní platforma Allegro vstoupila na český trh letos v květnu a pod jednou střechou nabízí až 150 milionů nabídek od malých i velkých obchodníků. Najdete tu vše od elektroniky přes produkty z kategorie dům a zahrada, sport, cestování, auto-moto, módu a obuv, zdraví a krásu, dětský sortiment nebo knihy a média až po umění a sběratelské zboží. Allegro nabízí až desetkrát víc produktů než kterýkoliv jiný český e-shop.

Kromě toho, že na Allegro vybíráte z opravdu široké nabídky zboží za výhodné ceny, můžete využít i nadstandardní zákaznický servis. Při pravidelných nákupech oceníte také Smart! program, který při dodržení minimální výše objednávky zajišťuje bezplatné doručování i vracení zboží, a to v rámci měsíčního poplatku ve výši 59 Kč nebo zvýhodněného ročního ve výši 299 Kč.

Bezpečný online nákup na platformě zase „jistí“ program Allegro Protect, díky kterému jsou všechny nákupy chráněny kompenzací až do výše 100 000 Kč. Díky službě buy-now-pay-later od Twisto je možné odložit platbu až o 30 dní.

Pokud jste na allegro.cz ještě nikdy nenakupovali, jsou Allegro Days vhodnou příležitostí platformu vyzkoušet. Každý nový zákazník navíc získá kupon na 200 Kč za registraci a dalších 250 Kč na nákup přes aplikaci Allegro.

Všechny slevy a akce v rámci Allegro Days najdete na hlavní stránce kampaně a jednotlivé nabídky jsou zároveň označeny štítkem Allegro Days.




Vyhledávání článků podle věku