| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Chalupa Moravský Karlov

Popis:Pronájem novostavby horské rekreační chalupy pro 8 – 13 osob (4 ložnice) s vlastním pozemkem 4100 m2, pro náročné klienty.
Bližší informace:Objekt se nachází ve vesnici Moravský Karlov, blízko obce Červená Voda na pomezí Orlických hor a Jeseníků, v krásné přírodě masivu Králického Sněžníku. Okolí nabízí výborné lyžařské terény. K chalupě je bezproblémový příjezd i v zimním období. Objekt má parametry nízkoenergetického domu. Objekt je spíše hotelového typu, k dispozici jsou ručníky na ruce, toaletní papír, mýdlo, čistící prostředky… K dispozici máte vlastní volejbalové hřiště, vlastní parkoviště, skvělé zázemí pro děti jak vně (pískoviště, prolézačky, lezecká stěna), tak i uvnitř, systém domácího kina s velkou plazmovou televizí, krb a samozřejmě i saunu přímo v objektu. Okolí nabízí kromě sjezdového lyžování a běžeckých tras i možnost cyklistiky, sportovního rybaření, turistiky, koupání v termálních koupalištích.
WWW:http://www.MoravskyKarlov.cz
E-mail:info@MoravskyKarlov.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.